Komáromi Apartmanház, 5 apartman 16 férőhely

A Komáromi ApartmanházBalatonlellén, alig 100 m - re van a szabadstrandtól és kb. 200 m -re a központtól. A főépületben modernül berendezett 2, 3, 4, 5 és 6 személyes apartman található, klímával. A telken (1840 nm) még két nyaralóház is található 3 és 7 személy befogadására alkalmas.

A szépen rendezett, nagy, füves, zárt udvarban egy 5x10 m -es medence, ping - pong asztal, játszótér, trambulin, kemence és grill várja a vendégeket. Az autóval érkező vendégek részére zárt és árnyas parkolóhelyet tudunk biztosítani az udvarban. Közvetlen közelünkben kis vegyesboltok, de 5 perc sétával nagy élelmiszer üzletekben van lehetőség a vásárlásra.

Városunkban élményfürdő is található, valamint nagy kiterjedésű homokos partszakasz. Az Apartmanházba háziállat nem hozható. Reméljük, hogy szállás szolgáltatásaink és áraink meggyőzték önt arról, hogy Ha minket választ, jól választ. és egy kellemes pihenést tölthet el apartmanházunkban.Várjuk további érdeklődésüket.

Főszezonban, június 20- augusztus 30 között szálláshelyünk nem vehető igénybe nagyobb családi, baráti rendezvényekre. A szálláshelyünk lány-és legénybúcsúkra, céges rendezvényekre egyáltalán nem alkalmas.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 4.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
5 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19017461


előzőkövetkező