A Felkelő Nap Háza, 5 szoba 13 férőhely

Egész évben nyitva. Balatonfüred festői szépségű domboldalában, nyugodt környezetben található balatoni panorámás villánk. Vendégházunkban szeretettel várjuk vendégeinket friss, hegyi levegővel, madárcsicsergéssel: Egy külön-bejáratú 4 szobás, 4 zuhanyzós, nappalis, teakonyhás lakrésszel, mely egyben akár 10-12 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, de mivel minden szoba saját zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik, így szobánként is 2-4 főnek kiadó.

A nappali-étkezőben TV, minikonyha mikróval, kávéfőzővel áll vendégeink rendelkezésére. 1.szoba: panorámás, balkonos 3 ágyas szoba. egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal. A szobában TV, hűtőszekrény és egy zuhanyzófülke található, a saját használatú WC a szobán kívül található. 2.szoba: panorámás, balkonos 3 ágyas szoba.

egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal. A szobában TV, hűtőszekrény és egy zuhanyzófülke található, a saját használatú WC a szobán kívül található. 3.szoba: 2 ágyas szoba. franciaággyal. A szobában TV, hűtőszekrény és egy zuhanyzós fürdőszoba/ WC található. 4.szoba: panorámás 2+2 ágyas szoba.

egy franciaággyal és egy 140 cm-esre nyitható kanapéval. A szobában TV, hűtőszekrény és egy zuhanyzós fürdőszoba/ WC található. 5.szoba: A ház földszintjén külön bejáratú 2 ágyas, franciaágyas stúdió jellegű apartmanunk saját, kádas fürdőszobával, minikonyhával, TV-vel áll a nyaralók rendelkezésére.

A ház mögötti részen grillezési és bográcsozási lehetőség biztosított, míg a ház előtti részen parkoló található. Szívesen látunk baráti társaságokat, akik a nappaliban, vagy a kertben is együtt mulathatnak. Ingyenes WIFI kapcsolat a vendégház területén.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
5 szoba, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA20009010


előző