Holdház Apartman, 1 apartman 5 férőhely

HOLDHÁZ-apartman Általános leírás: Átmeneti, üdülési jellegű szállást biztosító apartman, a Balaton déli partján, Zamárdi 4 km hosszúságú szabad-strandja mellett épült klinkertéglás sorház emeletén helyezkedik el, kb. 80 méterre a víztől, a part melletti első utcában.

A külön belső lépcsőházas bejárattal rendelkező apartman 3 hálóval /2– 2 – 1(+1 pótágy)/, nappali (2 pótággyal), konyhával, 2 db egészségügyi helységgel /mosdó, wc, tusoló/, étkező és két Balatonra néző terasszal 5+3 személy kényelmes kikapcsolódását biztosítja.

Környezet: Nyári szezonon kívül, 300 m-re élelmiszerbolt, 30m-re éven át működő Wellness Hotelben étterem, szauna, wellness medence, quash-pálya áll a vendégek rendelkezésére. Nyári szezonban, a fentieken kívül 100-500 m-es körzetben büfék, éttermek, játék és szórakozási lehetőségek, tenisz pályák, egyéb szezonális attrakciók kínálják szolgáltatásaikat.

AZ APARTMAN BÉRLÉSÉNEK FELTÉTELE A BÉRLETI DÍJ MEGFIZETÉSE és a HÁZIREND ELFOGADÁSA. APARTMAN FOGLALÁSÁNAK FELTÉTELE FOGLALÁSI DÍJ FIZETÉSE. FOGLALÓ FIZETÉS-ÁTUTALÁS A HOLDHÁZ HÁZIRENDJÉNEK ELFOGADÁSÁT JELENTI, KÜLÖN ÉRTESÍTÉSEK VÁLTÁSA NÉLKÜL. HÁZIREND Kérjük a kedves vendégeinket hogy az apartman helységeit és berendezési tárgyait rendeltetésüknek megfelelően szíveskedjenek használni.

Az apartman helységeiben kérjük ne dohányozzanak. Személyi és vagyoni biztonságuk védelme érdekében éjszaka mindig, nappal ha elhagyják az apartmant, a földszinti bejárati ajtót zárják. Gyermekeik és saját maguk testi épségére vigyázzanak, az apartman aljzati burkolatai nedvesen csúsznak.

Az északra néző két terasz között lévő tető nem teherbíró anyagból készült, ezért kérjük ne közlekedjenek rajta. Az apartmanban a teljes bérelt időszak alatt csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak, használhatják helyiségeit. A vendégek nappali vendégfogadása a tulajdonos beleegyezésével alkalomszerűen lehetséges.

Az ingatlan udvarán 2 db vendég személygépkocsi parkolhat. Az apartman elfoglalása 14 órától lehetséges, távozási napon legkésőbb 10 óráig kérjük elhagyni az ingatlant. Ettől eltérő időpontokban történő érkezés és távozás külön megbeszélés után lehetséges. Az apartmanban lévő berendezési tárgyak, műszaki eszközök meghibásodásait kérjük azonnal jelezzék, a hiba mielőbbi kijavítása érdekében.

A Zamárdi város és a társasház együttélést szabályozó megállapodásának megfelelve, kérjük vendégeinket, hogy 22h után reggel 8 óráig a környezetet zavaró mértékű hanghatásoktól /ordítozás, zajongás, hangos zene ..stb./tartózkodni szíveskedjenek.

A szállás elhagyásakor az apartmant ellenőrizhető állapotig rendezve, az elmozgatott bútorokat, ágyakat az apartman eredeti berendezésének megfelelően helyre állítva, a konyhai edényeket tisztán kérjük hagyni. Az apartman használatának feltételei: A házirend elolvasása, megértése, elfogadása, majd a tartózkodás teljes idejére számított bérleti díj egészének beköltözéskor való megfizetése .

A fizetés lehetséges adott körülményeknek megfelelően ; készpénzzel a helyszínen, előzetesen banki átutalással vagy postai csekken. Kaució: 1000-Ft/nap, fesztiválok idején 25000.-Ft/nap. Apartman foglalás: Az apartman lefoglalása a helyszínen személyes megegyezéssel, interneten történő levélváltással vagy internetes szállásközvetítőn keresztül ajánlatkéréssel s annak elfogadásával vagy azonnali foglalással lehetséges.

Az apartman lefoglalása kizárólag foglalási díj fizetése mellett történik, melynek összege az apartman bérlési időszakra számított bérleti díjának 50 %-a. Személyes megegyezésnél a foglaló azonnal fizetendő. - - Interneten történő foglalás esetén a vendégnek a foglalási igény elküldésétől számított 2 munkanap áll rendelkezésére a foglaló összegének banki átutalására, postai úton való elküldésére vagy személyes átadására.

Mivel esetenként 2 munkanap nem elégséges a pénzmozgást végző szolgáltatóknak a lebonyolításra ezért a foglaló elküldését igazolandó kérem a banki átutalás elindítását, postai feladást igazoló bizonylat másolatát elküldeni, vagy egyéb módon bizonyítani a foglaló elküldésének megtörténtét.

Amennyiben 2 munkanap után a foglaló összege nem érkezik meg, és a vendég részéről a foglaló elküldésének elindításáról nem érkezik értesítés, minden egyéb üzenet és felszólítás nélkül a foglalás azonnal tárgytalan lesz és az apartman újra szabaddá, bérelhetővé válik.

Foglalás lemondás: A lefoglalt időszak kezdete előtt 40 nappal történő lemondás esetén az átutalási ktg-el csökkentett foglaló összegét visszafizetjük a foglaló vendégnek. 40 napon belüli lemondás esetén a lemondott időszakra történő új vendég foglalása esetén fizetjük vissza az átutalási ktg.el csökkentett foglalási díjat.

Felelősségvállalás: Vendég személyi és vagyoni biztonsága: A felnőtt vendégek saját felelősségükre, a kiskorú vagy gyámság alatt álló személyek a szülő, gyám, vagy a felügyeletükkel megbízott kísérő személy teljes mértékű felelősség vállalásával tartózkodhatnak az apartmanban, az ingatlanon, használhatják berendezési tárgyait, épített műtárgyait.

Az apartmanban ill. a hozzátartozó ingatlanon történő balesetekért, káreseményekért az apartman tulajdonosa nem vállal felelősséget. Károkozás: Az apartmanban a természetes elhasználódás mértékén felüli, tudatosan, vagy bármi okból öntudatlan állapotban okozott károkért a károkozó személy, szülő, gyám, egyéb megbízott személy az okozott kár teljes mértékéig anyagi felelősséggel tartozik.

Ha nem az apartmanban bejelentett vendég a károkozó akkor az őt beengedő vendég tartozik teljes mértékű anyagi és erkölcsi felelősséggel.

Apartman használatért fizetendő díj tartalma A fizetendő összeg tartalmazza az építmény, berendezés, felszerelések használatának díját, közüzemi ktg, /víz, villany, szemét száll. , gáz, tv, internet / ágynemű használatát, beköltözés előtti fertőtlenítő takarítást, 2 személygépkocsi udvari parkolását, egyéb ktg-eket (szállásközvetítő díja, állami adók, járulékok) fő/éjszaka, vagy apartman/éjszaka bontásban.

Idegenforgalmi adó külön fizetendő Zamárdi, 2017. lakó-ingatlan tulajdonos Adatvédelmi nyilatkozat, Zamárdi Holdház apartman vendégei személyes adatainak kezeléséről. A Holdház apartman bérlésének előfeltétele a kért személyes adatok megadása.

A Zamárdi Holdház apartman tulajdonos-üzemeltetője vendégeitől az apartmanba beköltözésükkor a következő személyes adatokat kéri: Családi és keresztnév; nem ; személyi igazolvány/útlevél/jogosítvány szám; lakcím; születési hely, idő; ország; állampolgárság; érkezés -távozás dátuma ; elérhető telefon.szám ; udvarban parkoló gk rendszám. Az adatokat számviteli törvényben előírtak szerint 5 évig megőrizzük, ezután megsemmisítésre kerülnek.

Az elkért személyes adatokba az őrzés /5 év/ ideje alatt a rendvédelmi hatóságnak bűncselekmény gyanújának igazolt fennállása esetén engedünk betekintést, egyéb harmadik személynek, szervezetnek, semmilyen célból, okból az adatokat nem adjuk át.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19006860


előzőkövetkező