Vöröskút A Apartman, 9 apartman 30 férőhely

A Vöröskút Apartmanház a Balatontól 1, 7 kilométerre – Csopak központjában, a Vízimalom és a Csonkatorony, valamint több étterem szomszédságában található, több épületből álló üdülőkomplexum. Közvetlen közelében van egy igényesen kialakított játszótér, illetve a község több sportpályája.

Távolsága a buszmegállótól 50 méter, a Vasútállomástól 1000 méter. A szálloda és a magánlakás előnyeit egyesíti. Mindazt a kényelmet biztosítja, amit egy kisebb szállodától el lehet várni, ugyanakkor mindegyik apartmanja egy kisebb lakásnak tekinthető. Az apartmanok többféle méretűek.

Az árakat úgy alakítottuk ki, hogy bárki megtalálja a neki megfelelő kategóriát. 1. Erkély nélküli franciaágyas kis apartman 2 főre (18 m2-es) (Bauknecht minikonya az előtérben, fürdőszoba tusolóval. 2. Erkélyes, franciaágyas hegyre néző apartman (25m2) 2 + 1 főre (Bauknecht minikonyha, fürdőszoba tusolóval. 3.

Erkélyes, franciaágyas + heverős Balatonra néző apartman (30 m2), 2, illetve 3 főre is ajánljuk. 4. Erkély nélküli másfél szobás, két franciaágyas, pótágyazható apartman (34m2) egymásba nyíló szobákkal. 5 fő elfér benne, de 5 felnőttnek nem elég tágas. Inkább gyerekes családoknak ajánljuk 3-4 5 fővel. 5.

Erkély nélküli kétszobás apartman két bejárattal. (két egymásba nyíló egyszobás apartman) (45 m2) Az egyik apartman nagyobb, háromágyas, a másik kisebb kétágyas. 3-4-5 főre foglalható. A Vöröskút A mindegyik kétszobás apartmanja erkély nélküli, de van egy nagy terasz hátul, ahova kiülhetnek a vendégek.

A Vöröskút A-ban zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Fűtési szezonban a listán szereplő árainkat szobánként, naponta megemeljük 1000 Ft-tal három nap tartózkodásig. Három napnál több nap tartózkodási idő esetén az árak változatlanok. Egynapos felár 500 Ft személyenként.

Ettől nagyobb társaság érkezése esetén eltekinthetünk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Kutya bevihető (fizetős)
9 apartman, 30 férőhely
NTAK azonosító: MA19003000


előzőkövetkező