Hanna Apartmanház, 2 apartman 8 férőhely

Magán szálláshely. Csopak a Balaton északi részén található kedvelt üdülőhely, szép pincékkel és jó borokkal. Apartmanunk a Füredi úton helyezkedik el így Balatonfüred is könnyen elérhető (1.5 km). A felettünk lévő hegyoldalon található a Petrányi Pince és a Márga Bisztró- Szent Donát Birtok (1 km).

A csopaki strand az északi part egyik gyöngyszeme, de a túrázásra vágyók is sok csodás túraútvonalat találnak a környéken. Házunkban két apartman található, egy földszinti 2 fős +1 gyermek ágyal pótágyazható az apartman: 1 szoba, felszerelt konyha (hűtő, mikró, kávéfőző, gáztűzhely stb.), zuhanyzós fürdőszoba, wc. és egy nagy terasz.

Tetőtéri apartman: 3 két fős szoba +1 fő pótágyazható, étkező, teakonyha (hűtő, mikró, kávéfőző, indukciós főzőlap), zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, kis terasz csodás panorámával. A szállás rendelkezik 3 felnőtt és egy gyermek biciklivel valamint sup deszkával amit felár ellenében lehet a szálláshoz igényelni.

A kertben nagy kerti tető 10 fős asztal és kényelmes padok szolgálják a vendégek kényelmét, a kerti tető alatt található egy tűzhely amin lehet grillrácsot vagy öntöttvas tárcsát használni, bográcshely a tető mellet található. Az apartman családias környéken van, szeretnénk a környezetünkre tekintettel lenni, lehet bulizni de nagy hangoskodásra az apartman nem alkalmas.

A tulajdonosok és egy barátságos border collie kutyus az ingatlanban lakik. Szeretettel várjuk apartmanunkba.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19015930


előzőkövetkező