Völgyi Apartman, 1 apartman 7 férőhely

Apartmanunk a Balaton nyugati partján - Gyenesdiás Keszthely felöli részén - található, amely kizárólagosan az Önök pihenését szolgálja. A külön bejáratú, tágas és világos apartman teljesen felszerelt, akár egy családi otthon (tágas szobák, hatalmas nappali, profi konyha, modern fürdők, mosógép).

Babával utazik? Minden helyigényes babaholmi rendelkezésre áll... Sőt. A rendezett, gyerekközpontú, zárt udvarban hinta, homokozó, trambulin, csúzda és gyerek játékok várják kis vendégeinket. A felnöttek szórakozására asztali tenisz, darts, csocsó áll rendelkezésre. A tágas kerti pavilonban televízió, ülő- és étkező garnitúra biztosítják a grillezés, bográcsozás, vagy a jakuzzi használata utáni kényelmes ellazulást.

Az apartman közelében több bevásárlóközpont és étterem van. A környék kiválóan alkalmas a feltöltődésre. Itt mindent megtalál, amely a pihenéshez, szórakozáshoz, az aktív kikapcsolódáshoz (lovaglás, állatpark, sportlövészet, vitorlázás, kerékpározás, erdei séta, túrázás, stb.) szükséges. Élvezze a tágas és szép apartman eleganciáját, a gyönyörű kert nyugalmát.

Gyenesdiás többszörösen díjazott strandjai várják Önt. Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze a vendégszeretetünket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19008852


előzőkövetkező