Varsás Négy Évszak Apartmanház, 5 apartman 16 férőhely

Nyugat-Balaton legszebb üdülőfalujában Gyenesdiáson - Keszthely és Hévíz közelében - családias hangulatban várja Önöket apartman házunk, a strandtól, kikötőtől és Balaton-parttól 2400 méterre csendes, nyugodt, családias környezetben, így a bulizni vágyóknak kifejezetten nem megfelelő helyszínként.

Az apartmanház 2019-ben 3 egységgel épült, majd 2023-ban további 2 egységgel kiegészülve. Igazán Balaton-felvidéki hangulatot kölcsönöznek az oszlopos bejárat kis tornácai és a széles fedett teraszai, a díszített vakolathímekkel. Az 5 apartman (konyha nélküli) különálló bejárattal, zárt parkolóval, nagy és felszerelt családbarát udvarral, honos növényzettel, melegített vizű medencével, külön reggeliző térrel.

A reggeliztetés saját és környékbeli helyi termék alapanyagok felhasználásával történik.

Az apartmanház külön bejárattal rendelkező lakórészei 1 db Borostyán 6+1, 1 db Szőlő 4+1, 1 db Cédrus 2+1, valamint 2 db Babér és Orgona 2 fős családok vagy baráti társaságok számára alkalmasak. (Az apartmanok jól felszereltek: társalgóteraszos, wifi lefedett, klimatizált, mini hűtővel, vízforralóval és magyar és idenen nyelvű több csatornás TV-vel ellátottak; szobák ablaka szúnyoghálóval felszerelt, zuhanyzós modern fürdőszoba hajszárítóval, törölközőkkel biztosítva, egész éves fűthető-hűthető lakórészekkel. ) A modern berendezésű nyaralóház, a Keszthelyi-hegység kapuzatának számító Nagymező Kirándulóközponttól és a Természet Háza Látogatóközponttól egyformán 750 m-re található, a Kék+ turistajelzés mentén, az országos Kék jelzés szomszédságában.

A balatoni Bringakörútról letérő kerékpáros utak legszebb szakaszai a szomszédos utcákból visznek fel a kilátókhoz és kerékpáros attrakciókhoz. A gyalog 20 percre található gyenesdiási modern Sportlőtéren szakszerű irányítás mellett nyílt napokon az amatőrök is kipróbálhatják az agyaggalamb-lövészetet, valamint pisztollyal és sörétes fegyverekkel is lehet lőni.

A Sportlőtér a Nagymező közelében található. A Balaton 30 perces sétával kényelmesen megközelíthető, de kerékpárral is biztonságos. Ízlésesen kialakított, nyugodt napozásra alkalmas füves kertben grillezési lehetőség, gyermekjátszótér (homokozó, csúszda), pétanque pálya valamint kölcsönözhető kerékpárok /kicsiknek-nagyoknak/ biztosítják a szórakozást és kikapcsolódást.

Az apartmanház Gyenesdiáson található a felgyenesi részen. A család- és gyerekbarát üdülő nagyközség a Nyugat-Balaton térség egyik legszebb természeti környezetében helyezkedik el. A Balaton és a Keszthelyi-hegység ölelésében a családok kedvükre hódolhatnak a vízpart nyújtotta örömökben, hiszen a több díjban is részesült Diási Játékstrand mellett, még egy nagyszerű Lidóstrand is található Gyenesdiáson.

De van a településen Avar történeti örökség és törökkori pincehajlék /Dornyai pince – 1644/ is. Számtalan az egyéb kikapcsolódási lehetőség is a családoknak, baráti közösségeknek (bowling-squash-biliárd, tűzikovács műhely, lovaglás, vitorlázás, sétahajózás, horgászat, állatsimogató, különleges gasztro élmények).

A Büdöskúti erdész- és vadászközpont 90 perces túrával megjárható. Egész évben várjuk a kerékpáros és bakancsos turistákat, vadászokat és az öko gondolkodású kikapcsolódni vágyókat. Néhány kilométerre Keszthelyen, a nagyon szépen kiépült és egész napos programkínálatot adó a Festetics-kastély és parkja, valamint a Balaton kulturális fővárosaként számtalan múzeuma örvendezteti meg az arra kíváncsiskodókat.

A gyógyulni vágyókat és a wellness kedvelőket a Hévízi-tó és a kelet zalai termálfürdők várják, az élményeket keresőknek pedig a helyi fesztiválok, koncertek, piaci és vásári forgatagok nyújtanak maximális élvezetet.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások részletek »
Légkondícionálás
5 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG19010694


előzőkövetkező