Völgyhíd Apartmanház, 1 apartman 4 férőhely

Veszprém a királynék városa. 2023-ban az Európa kulturális fővárosa címet is viseli, ezért is rengeteg program várja vendégeinket. Veszprém hazánk talán legszebb vármegyeszékhelye. A Bakony és a Balaton közti fekvése teszi ilyen közkedveltté. Völgyhíd Apartmanház a főútról nagyon könnyen megközelíthető.

A Szent István völgyhíd (a köznyelvben: Viadukt) Magyarország első és egyik legnagyobb, legszebb ívszerkezezű hídja. A szállás, a város jelképétől gyalogosan kb. 1-2 percre taláható, amely a városközponttól gyalogosan kényelmesen 15 perc alatt megközelíthető.

A kolostorok és kertek sétaút, az állatkert a volt vidámpark gyönyörű kis tóval, gyalog 5 percre található a szállástól.Áruház, drogéria, gyógyszertár, dohánybolt, posta, éjjelnappali élelmiszerüzlet, buszmegálló az apartman ház közelében.Konyha, étkező várja vendégeit, melyben hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, tűzhely, evőeszközök, poharak, vízmelegítő és kapszulás kávéfőző is található.

Parkolási lehetőség az udvaron kívül, közvetlenül a ház előtt megoldott. Az apartman 4 főnek nyújt kényelmet. A ház füstmentes, füst - és co2 érzékelővel ellátott.Kijelölt dohányzóhely a terasz egyik fedett részén található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23070462


előzőkövetkező