Cser-Lak Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A lakás Veszprém egyik legcsendesebb városrészén helyezkedik el, így ideális helyszíne a kikapcsolódásnak. A környező utcákban ingyenes a parkolás. A közelben található vegyesbolt, dohánybolt, pékség, éttermek. Az egyetem központi épülete 500m, Petőfi Színház és a Hangvilla 1, 2km, az Autóbusz pályaudvar 1, 8km távolságra található.

A lépcsőház bejáratától 20m távolságban kerékpárút vezet. Helyijárat megállók a környéken: Stadion 19.

a lépcsőháztól 120m-re található, innen az alábbi helyijáratok elérhetők: 4, 4A (Vasútállomás, Autóbusz pályaudvar, Belváros) (Hóvirág utca) a lépcsőháztól 340m-re található, innen az alábbi helyijáratok elérhetők: 4, 4A (Vasútállomás, Autóbusz pályaudvar, belváros) 6, 16 (belváros) 8, 8A Az apartman korszerű anyagokkal igényesen felújított, gépesített.

Letisztultság és kényelem jellemzik.A fürdőszobában padlófűtés és fűtött törölközőszárító üzemel. A hálószobában és az amerikai konyhás nappaliban hűtő-fűtő klímaberendezések biztosítják a kívánt hőmérsékletet. A hálószobába és a nappaliba is korszerű okostévéket szereltünk fel.

A nappaliban található sarokkanapé alvásra is kényelmesen használható ággyá alakítható át. A konyhában minden olyan berendezés megtalálható, ami a kor elvárásokat kielégíti, így itt hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép, kávéfőző és vízforraló is megtalálható.

A nappaliból apró franciaerkély nyílik. A szoba és a nappali ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A lakás 2 felnőtt és 2 gyermek számára ideális, azonban az ággyá alakítható kanapé felnőttek számára is lehetőséget ad a kényelmes alvásra, így az apartman akár 4 felnőtt részére is alkalmas.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23077241


előzőkövetkező