Villa Rozi, 1 apartman 8 férőhely

A Villa Rozi nagyobb baráti társaságoknak, családoknak ideális szálláshely lehet. Segítő, kedves szállásadókkal. A Balaton északi partján, Keszthelytől 5 kilométerre helyezkedik el a festői szépségű Vonyarcvashegy. Az ötcsillagos minősítésű Lido Starndon kicsik és nagyok is megtalálják a vizes szórakozás lehetőségeit (wakeboard, vitorláskölcsönzés, vízibicikli, elektromos vízibob, nyári szezonban a balatoni élménysziget).

Emellett számos kirándulási, túrázási lehetőség is várja az ide érkezőket. A közelben lévő Hévíz, Kehidakustány gyógyfürdőjével a borongósabb, illetve téli időben is tartalmas kikapcsolódást biztosít. Az apartman nyugodt, családias környezetben található. Négy tágas, komfortos hálószoba, három fürdőszoba, nagy közösségi tér konyhakapcsolattal tartozik az apartmanhoz.

Minden szobában, valamint a nappaliban is található televízió, légkondicionáló. Az apartman jól felszerelt. A kerthelyiségben lehetőség van főzésre, sütögetésre, pingpongozásra. A szálláshely egész évben igénybevehető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19021891


előzőkövetkező