Napórás Vendégház, 2 apartman 8 férőhely

Szálláshelyünk a Balaton fővárosától, Keszthelytől 5 km-re, Vonyarcvashegyen a Helikon utca 17-ben található. Nyugodt, kellemes a környezet, a főút zöreje már nem hallatszik föl hozzánk, a keszthelyi öbölre nyíló panoráma pazar. A környék egykori főúri kúriájából kialakított Festetics Helikon Taverna és Bock Bistro Balaton öt perc sétányira van az utcánkban.

Vendégeink a két szintes épület felső részén kialakított külön bejáratú apartmanokat vehetik igénybe. Mindkét apartmanunk (26 illetve 29 nm-esek) 2 szobás, fürdőszobás, 4 személy kényelmes elhelyezésére van bennük lehetőség. Az apartmanjaink a felújítás során új berendezésekkel, kellemes, letisztult stílusban lettek kialakítva.

Törekedtünk a pasztell színek használatára, amelyek a bútorokkal kellemes összhangban biztosítanak vendégeink számára igazi pihentető kikapcsolódást. A Napsugár apartmanunk (4 fős) 16 nm-es teraszáról páratlan panorámában gyönyörködhetnek a nálunk megszálló vendégeink. (Az erkélyen kerti bútorok vannak és kitekerhető napellenzővel van felszerelve. ) 2 fő foglalása esetén csak 1 szoba használata van az árban.

Vadrózsa apartmanunk (4 fős) francia ablakából szintén megpillanthatjuk a felcsillanó balatoni vizet. Itt is 2 fő foglalása esetén csak 1 szoba használata van az árban. Mindkét apartmanunk szobáiban francia ágyak találhatók (160 x 200 cm) max.120 kg-ig, valamint mindkét apartmanban elhelyeztünk egy-egy televíziót.

Akasztós szekrény, komód, az előszobában tükör, fogas és cipőtartó képezi a bútorzatot. Az ágyak mellett mindkét oldalon éjjeli asztalka található lámpával, hogy az esti olvasáshoz is minden adott legyen. (Ha nem hozott könyvet, szívesen adunk kölcsön.) A szoba- és fürdőszoba ablakok is rovarhálóval, redőnnyel, reluxával felszereltek.

Minden apartmanunkban füstjelző került beszerelésre. A ház az előírásoknak megfelelően szén-monoxid mérővel is rendelkezik. Ágyneműt, plédet, törölközőt biztosítunk. Fürdőszobáink zuhanyzóval szereltek és hajszárítóval is rendelkeznek. WIFI az apartmanokban és a konyhában is erős jellel működik, használata díjmentes.

A két apartmanhoz jól felszerelt közös konyha tartozik: asztalok 4 db székkel - 2 db indukciós főzőlap (2 platnis) - 2 db elektromos vízforraló - 2 db kenyér pirító - 2 db hűtőszekrény - 2 db mikrohullámú sütő - 1 db kávéfőző - 1 db tányérok, poharak, kínáló tálak vágódeszkák, kések, evőeszközök lábosok, serpenyők és egyéb hasznos konyhai kiegészítők A kert jelenleg kiülő terasszal, napágyakkal, napernyővel rendelkezik.

Igyekszünk folyamatosan szépítgetni, fejleszteni, alakítani. A foglalás akkor érvényes ha a szállás díja a foglalást követően 3 napon belül megérkezik. Erről visszaigazolást küldünk. Bízunk benne hogy jól fogják érezni magukat nálunk és örömmel térnek vissza hozzánk legközelebb is.

Szálláshelyünk nyaralóként funkciónál ezért munkások elszállásolására nem alkalmas. Kérem foglaláskor ezt vegyék figyelembe. Köszönjük megértésüket.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22031571


előzőkövetkező