Éden Villa, 6 szoba 14 férőhely

A Villa Éden Siófok belvárosában található. Minden, Siófok központjában található nevezetesség: Víztorony, Fő tér, Színház, Plaza, ill. a Vasútállomás, Spar Áruházak, üzletek, éttermek stb. pár perces sétával elérhető, nem szükséges vendégeinknek gépkocsijukat használni.

A Petőfi sétány, Kikötő és a Nagystrand (a volt Coca-Cola Beach) pedig kb. 700-1000 méterre, 10 perces sétával közelíthető meg. A Villa Éden a Sipos Apartmanház, valamint a Rita Apartmanház szomszédos épülete, mindhárom szálláshely önálló szolgáltatóként áll a vendégek rendelkezésére.

Tisztelettel felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a Villa kialakítása, berendezése és magának a vendéglátásunknak az alapelve az igényes, kulturáltan szórakozni vágyó vendégek kiszolgálására hivatott. Emiatt kérjük azon vendégeket, akik szabadabban értelmezik az érezzük jól magunkat életérzést és a buliturizmus tanításait vallják magukénak, hogy a mi szállásunkat ne vegyék igénybe ezen célok megvalósítása érdekében.

A mi házirendünk nem felel meg ennek a célkitűzésnek, ugyanis a Villa EU konform házirendjét mindenkinek el kell fogadnia és be kell tartania. A Villát nem lehet igénybe venni semmiféle rendezvény, party, legény és leánybúcsúk megrendezésére. Dohányozni az apartmanokban tilos. A Villa Éden létrehozásánál a tulajdonosok célja : minőségi szálláshely szolgáltatás nyújtása.

A következő elemekkel próbáljuk a célt megvalósítani: -berendezés, bútorzat, apartmanok beosztása - naponta recepciós szolgáltatás és a közös helyiségek napi szintű takarítása -szórakoztatás, élményelemek -a konyha felszereltsége, az ágyak minőségi matraca A Villa legalsó szintjén - a szuterénben-, helyezkedik el a vendégeink körében nagyon népszerű szabadidős helyiség, melyben billiárd, darts és ping pong asztal nyújt tartalmas szórakozást.

A szabadidős helyiség bejárata előtti fedett helyen található a Villa új szolgáltatása: luxus kivitelezésű 5 személyes jacuzzi és egy extra nagy méretű gázgrill. A pihenést és a grillezést kerti bútorok segítik.

A Villa egész földszinti részét önálló egységként, külön bejárattal, egy nagyon igényesen, gyarmati stílusban berendezett és kiválóan felszerelt apartman foglalja el, az Oázis apartman: mely egy 2 fős pótágyazható apartman (a pótágy 1 felnőtt, vagy 2 db 10 éven aluli gyermek részére kérhető). Az apartman alapterülete 50 m2 .

Ehhez tartozik egy kizárólagosan használható, külön bejáratú hatalmas 40 m2-es fedett terasz, kültéri konyhával :wok és villany tűzhely, amerikai luxus óriás grillkészülék, igényes étkező és ülőgarnitúra, mindezt egy burjánzó növényzet öleli körbe.Klimatizált apartman.

Az apartman belső konyhája rendkívül jól felszerelt: kapszulás kávégép típusa BOSCH, hozzá Tassimo kávékapszulát kell használni. Az apartmanház felár ellenében biztosítja a kapszulákat. Mikró és grillkészülék, kenyérpirító és vízforraló, valamint egy nagyméretű hűtőszekrény.

Az apartman fürdőjében hidromasszázs zuhanykabin van. A Villa földszinti részén van a recepció . Az első emeleten van a legnagyobb apartmanunk, a Gold Apartman, mely egy 3 szobás, 3-7 fő befogadására alkalmas, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás, igen nívósan felszerelt apartman.

Az apartman árszabása differenciált, igazodik vendégek számához, így 3-4 fő foglalása estén a harmadik hálószobát lezárjuk, 5-7 fős foglalásnál pedig a harmadik hálószoba is a vendégek rendelkezésére áll. Erkélyes apartman.Az apartman konyhája a legjobban felszerelt az apartmanjaink közül: AEG mosogatógép, sütő, főzőlap, jégadagolós nagy hűtőszekrény, kapszulás kávégép stb.

Klimás apartman. Az apartmanban található kapszulás kávégép típusa BOSCH, hozzá Tassimo kávékapszulát kell használni. Az apartmanház felár ellenében tudja a kapszulákat biztosítani. Az apartmanban 2 darab fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére: 1 db zuhanyfülkés és 1 db fürdőkádas-zuhanyzós.

Mindegyik fürdőszobában 1-1 db WC van. 2 darab TV készülék szolgálja a vendégek kényelmét. Saját teraszos apartman, kerti bútorokkal. A Villa második szintjén további 2 db apartman található: a 2 fős pótágyazható ( egy felnőtt vagy 2 db 10 év alatti gyermekre) Orient apartman, amely klímás apartman.

Az apartman rendelkezik egy franciaágyas hálófülkével, zuhanyzós + WC fürdőszobával és egy jól felszerelt konyha-étkezővel . Ezen a szinten levő másik apartman a 4 fő befogadására alkalmas Silver dupla apartman, mely 2 szoba, 2 fürdőszoba, konyha helyiségekből áll. Itt mindegyik szobában található 1-1 db TV készülék valamint 1-1 db klíma.

A berendezése és hangulata a tengerpartok világát idézi meg. Az egyik szobában egy 2m x 2m -es franciaágy a másik szobában pedig két önálló 1-1 személyes ágy található. Mindkét apartman esetében a konyha jól felszerelt, de kérem vegyék figyelembe, hogy az apartmanházunk a pihenést-üdülést biztosítja, így az otthon megszokott konyhai felszereléseket, mi nem tudjuk biztosítani.

A Villa a Sipos Apartmanházzal együtt egy nagy zárt/kertes parkolóval rendelkezik. A vendégeink felár megfizetése ellenében használhatják ezt a parkolót, előzetes foglalást igényel. A Villa előtti utcán 5 db parkolót használhatnak ingyenesen a vendégeink.

Minden apartmanunk igényes kialakítású, kiválóan felszerelt: -minden apartmanhoz tartozik egy új, profi WI-FI készülék, melyet csak az adott apartman vendégei tudnak használni - a konyha minden szükséges eszközökkel - mikró, hűtőszekrény, kenyérpirító, vízforraló és főzéshez szükséges edények, eszközök - rendelkezik. -TV készülék műholdas csatornákkal. - a fürdőben hajszárító és személyenként 1 db törölköző található.

Minden szobához, így a dupla szobás apartmanokhoz is, tartozik 1-1 fürdőszoba. -minden apartmanhoz biztosított az ágynemű, 1 db konyharuha, wc papír, 2 db törölköző személyenként - a vendégek biztonsága érdekében a Villa udvarában egy kamerarendszert helyeztünk el Az apartmanokat vendégeink a Villa recepcióján keresztül vehetik át mindennap 12-16.00 óra között Későbbi érkezés esetén nincs lehetőség a személyes apartman átadásra, vendégek az apartman kulcsát egy fali trezorban kapják meg.

A belépési kódokat és információkat előzetes egyeztetés során adjuk át vendégeinknek . A 16 óra utáni érkezésre, azaz a fali trezoros átadásra csak akkor van lehetőség, ha a vendégeink erről a szállásadóval korábban egyeztettek, a szolgáltatás feltétele, hogy vendégeink a szállás teljes összegét (azaz a korábban elutalt foglaló + fennmaradó foglalási díj együttesen) az érkezést megelőző napon átutalják a foglalónak.

A késői foglalás esetén az érkezést követő napon a vendégeink az adategyeztetést, a ki nem fizetett extra szolgáltatások díját (pl. zárt udvaros parkolás) és az IFA összegének megfizetését a Villa recepcióján végzik el. A recepció minden nap 10-16.00 óra óra között áll a vendégeink rendelkezésére.

A VILLA csak készpénzfizetést fogad el, azaz nincs lehetőség SZÉP kártyás fizetési módra. Minden apartman esetében 30.000.HUF kauciót kell fizetni . A kaució teljes összege visszafizetésre kerül az eltávozáskor, ha nem történt károkozás az apartmanban.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
6 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA19015608


előzőkövetkező