Villa Katalino Apartman, 2 apartman 7 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Villa Katalino Apartman Gyenesdiás két barátságosan berendezett apartmannal várja a Gyenesdiás településen megszállni kívánó vendégeket.

Kisággyal, játszótérrel, asztali etetőszékkel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, fürdetőkáddal, hordozható kisággyal, gyerekágyneművel, babajátékokkal, babaetető-készlettel, gyerekkerékpár kölcsönzéssel, gyerekfellépővel és pelenkázóval a szálláshely szeretettel várja a család legkisebb tagjait is. A szálláshely ingyenes fedett parkolót is biztosít az autójának.

Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, az apartmanok saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanokban légkondícionálás biztosított. Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet.

Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Villa Katalino Apartman Gyenesdiás szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is.

Elhelyezkedés 1.1 km-re van a Diási Játékstrand a szálláshelytől, 1.8 km-re a Nagymező, 2 km-re a Gyenesi Lidóstrand, 1.5 km-re a Gyenesdiási vitorláskikötő, 1.2 km-re az Első Balatoni Hal-és Termelői Piac, 2.3 km-re a Festetics kilátó, 1.1 km-re a Balatoni strand. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. 200 méterre találja a legközelebbi éttermet, 350 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot.

Fizetés K&H SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával, MBH SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával, átutalással és készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás véglegesítéséhez a Villa Katalino Apartman Gyenesdiás a sikeres visszaigazolást követően 50% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül kommunikálnak. Szallas. hu értékelés 9, 9-es pontszámot ért el és Kiváló minősítést kapott 51 értékelés alapján az apartman a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 15. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA20008690


előzőkövetkező