Villa Benjamin, 5 szoba 16 férőhely

A Villa Benjamin Ifjúsági szálláshely Siófok-Ezüstpart centrumában, zöldövezetben, a Balatontól, szabad strandtól 150 m-re fekszik, a balatoni kerékpárkörút vonalán. Kellemes villaépület, nagy kert, kényelmes, zuhanyozós szobák, - apartman, - egyszerű, tágas 10 fős Öregnyaraló.

MIndez összességében, vagy külön-külön ideális szálláslehetőség családok. csoportok, baráti társaságok, osztálykirándulások számára. A szálláshely remek kiindulópont, ahonnan könnyű felfedezni a nyüzsgő várost és környékét, avagy a természet nyugalmát. A környéken pár száz méteren belül számtalan étterem és bevásárlási lehetőség található.

A Balaton, szabadstrand 150 m. A kertben bográcsozás és grillezési lehetőség. A felfedezni vágyóknak pár km-en belül például: a Töreki Természetvédelmi Terület, a Zamárdi Kalandpark, kerékpártúrák, adhatnak kikapcsolódást, a megannyi más lehetőség mellett. A szobák többágyasak.

Nincs napi takarítás. Rövidtávú foglalás esetén egyszeri mosatási költséget számolunk fel. (500 Ft/fő) A szállásfoglalás a 30% foglaló utalásával realizálódik. Utalás 2 napon belül. Lemondás esetén az összeg nem visszatéríthető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19015173


előzőkövetkező