Pálkövei 65 Apartman, 4 szoba 7 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szeretettel várja egy emlékezetes nyaralásra Önt és családját Siófok Sóstó településen a klimatizált Zsuzsi nyaraló. A nyaraló bérleti díja a teljes házra (80 m2) vonatkozik. A bérlet időtartama alatt a a nyaralóban sem a tulajdonos, sem más bérlő nem tartózkodik. 2 db 2 ágyas szoba van az emeleten 1 db WC-s mosdóval, 1 db 1 ágyas szoba és a hall 2 személyes kinyitható kanapéval a földszinten.

Fürdőkádas, ablakos fürdőszoba WC-vel, mosógéppel és teljesen felszerelt konyha üveglapos villany tűzhellyel, mikróval a földszinten. A hallban ebédlőasztal, síkképernyős TV és ingyenes WI-FI áll rendelkezésre. A szállás közelében található a szép horgásztó, kisgyermekeseknek ajánljuk a 3 km-re lévő Bella állatparkot és rossz idő esetén az autóval 6 percre lévő exkluzív Galerius fürdőt.

A szálláshely vendégeként a kertben és a ház előtt az utcán ingyen parkolhat. A ház saját terasszal és kerttel rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. Grillezési, bográcsozási és szalonnasütési lehetőség is van a kertben. A sportolni vágyók ingyenesen használhatják a kertben felállított ping-pong asztalt és a lengő tekét.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget a szálláshely lenti adatlapján találja. A nyaraló legkevesebb 4 éjszakára foglalható, 5. éjszakától kedvezményes szállásdíjak (5-10%) Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel és átutalással fogadja el.

A foglalás véglegesítéséhez a Zsuzsi nyaraló - Sóstó a sikeres visszaigazolást követően 1 éjszaka szállásdíjának előre befizetését kéri. A szállásdíj fennmaradó részét érkezéskor kell kifizetni. A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amely 550 Ft/éjszaka a 18 éven felüli vendégek számára. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 13:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, németül, franciául és olaszul beszélnek.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA21001818


előzőkövetkező