Villa Bauhaus Apartman Fsz 1, 18 apartman 36 férőhely

KEDVES VENDÉGEINK. A AZ ENERGIAÁRAK MEGNÖVEKEDÉSE MIATT A SZOBÁKHOZ IGÉNYELHETŐ KLÍMA ÁRA NAPONTA 2500.-Ft DÍJÉRT IGÉNYELHETŐ 2022.08.01-TŐL. A 2000-ben épült és 2021-ben teljesen felújított és átépített épület Balatonfüred üdülőcentrumában, zöldövezetben, nyugodt környezetben fekszik.

Gyalogosan 3 percen belül elérhető: buszpályaudvar, vasútállomás, hajóállomás, Tagore-sétány, bevásárlóközpont, kitűnő éttermek, mozi. A házban 2 ágyas stúdió apartmanok állnak a vendégek rendelkezésére melyeknek egy része pótágyazható, valamint 1 családi apartman is. Újdonságként 2020-tól több, saját (szeparált) folyosórésszel összeköthető apartmant is a vendégek rendelkezésére bocsájtunk 22 ággyal.

A apartmanok modern berendezésűek, teraszosak, tusoló / WC-vel és USB-n keresztül multimédia lejátszására képes LED TV-vel valamint KLÍMABERENDEZÉSSEL és redőnnyel felszereltek. Minden apartmanban saját, jól felszerelt reggelizőkonyha található mikróval és vízforralóval. Főzési lehetőséget balesetvédelmi okokból nem tudunk biztosítani.

A ház területén és a környékén vezeték nélküli /wi-fi/ internet elérési lehetőség áll Vendégeink rendelkezésére . Az udvaron ping- pong asztal várja a könnyed sport kedvelőit. A ház és környéke kamerákkal megfigyelt terület. Gépkocsija számára az udvarunkon biztosítunk korlátozott számban kamerával megfigyelt és reflektorokkal megvilágított parkolóhelyet.

Minden Kedves Vendégünk ingyenes, színes, tájékoztató fotókkal ellátott, balatonfüredi turistatérképet kap tőlünk. Egész évben várjuk Kedves Vendégeinket családias hangulatú szálláshelyünkön Balatonfüred üdülőközpontjában.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
18 apartman, 36 férőhely
NTAK azonosító: MA19007847


előzőkövetkező