Villa Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Kényelmes apartmanunkba várjuk a Fonyódra érkező Vendégeinket. Az apartman Fonyód egyik legszebb részén, a Villa soron található, az Edison Villa társasház épületében. Szállásunk légkondicionálóval, Wi-Fi-vel van ellátva, ezenkívül teljesen felszerelt konyhával, zuhanykabinos fürdővel, hálórésszel biztosítjuk a teljes kikapcsolódást.

Teraszunk tökéletes helyszín a reggeli kávé, vagy az esti bor elfogyasztásához. A társasház közvetlen környezete tájvédelmi körzet, így a teraszon pihenve a madarak csiripelését is hallgathatjuk. A nagy franciaágynak és a kihúzhatós kanapénak köszönhetően szálláshelyünk ideális választás 1-4 fő számára.

A feltüntetett árak ellátást nem tartalmaznak, azonban igény esetén a közeli Vendégházban svédasztalos reggelit tudunk biztosítani felár ellenében. Apartmanunkba zárt, őrzött parkoló áll Vendégeink rendelkezésére. A balatoni kikapcsolódás év minden évszakában kiváló választás.

Az apartmantól 10 perc sétányira található a szabadstrand, 1.8 km-re (autóval csupán 4 perc) pedig a Panoráma Strand. Az épület közvetlen közelében található a Fonyódi Múzeum, Panoráma sétány és a Kossuth erdő. A Sipos-hegyi kilátó és a Nagyboldogasszony templom 1 km-re van.

A közelben rengeteg vendéglátó egység és bevásárlási lehetőség található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22054070


előzőkövetkező