Renáta Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Orsolya Apartmanok strandtól 500 m-re, csendes nyugodt zöld környezetben. Zsákutcai családi ház 3 db külön bejáratú apartmanja kiadó külön-külön, vagy egyben is. Orsolya apartman középső szintje 4 fő részére Fonyód - Bélatelepen: Nappali ülőgarnitúrával TV-vel, konyha/étkező. 2 db hálószoba (2x1 ággyal) Fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyzóval 2 db mosdótál, szeparált WC.

Terasz kerti garnitúrával, mobil grillel további sütési-főzési lehetőség az udvarban. Tetőtéri 3 fős apartman: Hálószoba franciaággyal és 1 db szimpla ággyal. Saját konyha/étkező TV-vel. Zuhanyzós fürdőszoba, WC külön helyiségben. A szobához és a konyhához saját erkély tartozik.

Tetőtéri 4 fős apartman 2 db hálószoba 2x1 ággyal, ruhásszekrénnyel, TV-vel, saját erkéllyel. Konyha/étkező, teraszkapcsolattal. Klíma felár ellenében használható, mely a tulajdonosnál fizetendő. Zuhanyzós fürdőszoba, WC külön helyiségben. Az apartmanok közös folyósón érhetők el a 2 db tetőtéri apartmanhoz közös lépcső vezet fel, azonban szeparált bejárattal rendelkeznek.

Bérelhetők egyben és külön-külön is. A tulajdonos egy külön bejáratú lakrészben lakik a vendég zavarása nélkül. Autóparkolási lehetőség az udvarban, utcán egyaránt. Jelen oldalon közzétett szálláshelyek rendelkezésre bocsájtásáért, a szolgáltatás minőségéért, a tisztaságért, az esetlegesen előforduló műszaki jellegű, vagy egyéb problémákért a Szállásadó, azaz a nyaraló, vagy apartman tulajdonosa vállalja a felelősséget.

Fonyód egyik legnépszerűbb strandja, a Bélatelepi szabadstrand nagy területtel és változatos, a déli parthoz képest gyorsan mélyülő partszakasszal és egy kellemes homokos öböllel várja a fürdőzőket. A szállástól egy pár perc sétára található a fonyódi villasor, melynek reneszánsz hangulata magával ragadja az érdeklődőket.

A horgászok számára elérhető távolságban van a nemrég felújított sétány Bélatelep és Fonyód között, itt található a híres fonyódi akadó, mely remek süllőző és pontyozóhely.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 31. - szeptember 15.
Légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20011627


előzőkövetkező