Vázsonyvölgy Vendégház, 6 szoba 12 férőhely

Kisleshegy Vendégházak Balatonudvari Két vendégházunk egymástól 100 m távolságra helyezkedik el, így akár nagyobb baráti társaságokat is tudunk fogadni anélkül, hogy a közös programhoz autóba kellene ülni. Hová is érkezel ? a little bit of heaven többet: kisleshegy web Kis-Les-Hegy-dűlő, Balatonudvari-Vászoly és Dörgicse aranyháromszög találkozásában található.

A látvány ámulatba ejtő, ahogyan a Balaton keleti medencéje felől a Világosi magaspart, Balatonfüred, Tihany lankái az apátsággal, Sajkodi öböl, Balatonudvari két templomtornya és ahogyan a Balatonszemesi horizontja foglalja körbe. Balatonudvari vendégházunk 2 szobás, galériás, nappali-konyhás 8 felnőtt számára biztosít kényelmes napokat, fürdőkáddal, kandallóval, mosogatógéppel, klímával nagy teraszokkal.

Parkolni közvetlenül a ház mellett tudtok. A ház klimatizált. A házba a földszintről mész be akkor egy kétágyas nagy szobában találod magad egy hatalmas öntöttvas fürdőkáddal a sarokban, kilépve a földszinti folyosóra, balra egy kis szoba francia ággyal amely lehet akár a gyerkőcöké is.

A földszinten található egy zuhanyzó és wc, külön helységben. Az emeletre felérve, a lépcső tetején balra egy vendég wc, majd belépsz a nappaliba, ahol az amerikai konyha is található. Az emelet külső feljáróval külön is megközelíthető, riasztó kezelővel ellátott. A nappali és konyha, két tágas terasszal bővül, amely lélegzet elállító kilátással fogad.

Nappaliból falépcsőn lehet eljutni a ház legmagasabb pontjára a galériákhoz. Egy légterű, de külön, belső lépcsős nyitott galérián 2 fekhelyes hálóhelység vagyon. Összesen 8 felnőtt szállásolható el.

A konyhában van, mosogatógép, mikró, vízforraló, sütő - főzőlap, kávéfőző, 3 fiókos mélyhűtő és 100l-es hűtő, poharak-tányérok, evőeszközök, serpenyők, sütő edény, bogrács és nyársak. Ősszel a padlófűtés teszi komfortosabbá és a kandalő élményszerűbbé a hidegebb napokat.

Kert: A házhoz hintaágy csodás kilátással, bográcsozó, bogrács fakanállal, korlátlan tűzifa, igény szerint napi áron faszén, grillező, 12 db nyárs, fedett beülő, gyermekjátszó hintával és csúszdával.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
6 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG22036065


előzőkövetkező