Baladome Vendégház, 1 szoba 2 férőhely

A 2 főre tervezett Baladome ötvözi a természet közelségét a kényelemmel. A 7 hektáros birtok kizárólag a Tiétek, amelyet egyik oldalról az erdő, másik oldalról (300m) pedig boros pincék vesznek körbe. A nyugalom nálunk biztosítva van. Megfigyelheted a csillagos égboltot a tető ablakon keresztül a galérián elhelyezkedő 2×2-m-es ágyunkból.

A hatalmas panoráma ablak gyönyörű napfelkeltét és naplementét kínál a kanapé kényelméből, de nálunk szinte biztosan lesz lehetőséged megfigyelni a birtok állandó vendégeit is, a legelésző őzeket, szarvasokat és vadnyulakat is.

A 27m2-s dome sátorban minden megtalálható, amire szükséged lehet: felszerelt konyha (kávéfőző, indukciós főzőlap, mikró, vízforraló), zuhanyzó, wifi. Órási, 100m2-es teraszunkon pedig megannyi lehetőség nyílik a kikapcsolódásra: Pihenhetsz a kültéri pezsgőfürdős dézsafürdőben, jógázhatsz a felkelő nap sugarainál, olvashatsz a 3 méteres kültéri kanapénkon elterülve vagy reggelizhetsz miközben a csodás dörgicsei panorámában gyönyörködsz.

A szálláshelytől mindössze 6km a Balatonakali strand. A közelben számos étterem és pince található, ahol megkóstolhatjátok a helyi borokat. Az F-domes Geodome sátrak a legkülönbözőbb időjárás viszonyok között is megállják a helyüket. A Norvég hegyekben vagy a Kaliforniai sivatagban is megtalálhatóak.

Teljesen szigetelt, fűthető és hűthető a gondtalan kikapcsolódás érdekében.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG22039257


előzőkövetkező