Vázsonyi Vendégház, 8 szoba 24 férőhely

Kedves Vendégek. Vázsonyi Vendégház Balatonfüred Arácsi részén, annak is a felső tájékán, nagyjából a város középső részén található. A ház 2020-ban teljes átalakításon esett át (nyilászárók, légkondícionálás, bútorzat stb.) A ház előtt kerékpár út, illetve Csopakot az Ó Várossal összekötő út megy el.

Bárhova pillanatok alatt, el lehet jutni, autóval, kerékpárral, egy kellemes sétával akár a kikötő is kb.15 perc. Sok minden található a közelben: kis Spar 300m, nagy 800m, Vásárcsarnok 800m, vendéglők és cukrászda 3-400m, posta, fodrász stb.300m, srand autóval 5 perc /gyalog 30perc.

Buszmegálló 300m. A ház udvarában, 10 autónak biztosítunk zárt ingyenes parkolást. Kerti részen: kerti bútorok, medence, grill, napozóágyak mind a vendégek kényelmét szolgálják. A házban 2db 2 szobás erkélyes ill. teraszos apartman, ill. 2db külön bejáratú, egyterű 2-4 személyes családi, teraszos apartman, ill.

egy külön bejáratú 4 szobás apartman, amit egybe, vagy szobánként is ajánlunk. Szobáink új lapos TV-kel rendelkeznek. Egyedi megbeszélés alapján az egész ház is kivehető(kivétel ezalól leány- és legénybúcsúk és egyéb hangoskodással járó rendezvények). Minden pihenni és kikapcsolódásra vágyó személyt/ családot/ társaságot szeretettel vár Vázsonyi Vendégház családi csapata.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
8 szoba, 24 férőhely
NTAK azonosító: MA19022106


előzőkövetkező