Vasti Apartman, 7 apartman 28 férőhely

Az Apartman Siófok keleti üdülőövezetében a Balatontól 800 m-re, a Galérius Gyógy – és Élményfürdőtől 600 m-re, a centrumtól pedig 4000 m-re található. A víz lassan mélyülő, ezért elegendő helyet biztosít úgy a családok, mint a fiatalok önfeledt vízi szórakozására.

Ezen kívül közvetlenül a partszakaszon működik egy vízisí pálya, mely tovább bővíti az amúgy sem szűkös kikapcsolódási lehetőségeket. A strandon kívül a közelben egyéb szórakozási lehetőség is van, mint pl. gyógyvíz, élményfürdő, kiépített kerékpárutak, go-cart, vízisí.

A hajóállomásról óránkét indulnak hajók a Balaton különböző pontjaira, valamint sétahajózásra is van lehetőség. Éttermek, élelmiszer illetve ajándéküzletek rövid sétával megközelíthetőek. Apartmanházunkban összesen 7 kétágyas, pótágyazható (2+2) apartman található, mindegyik különálló bejárattal.

A földszinten mindegyik külön terasszal, az emeleteken egy-egy nagy terasszal. Mindegyik apartman franciaágyas, némelyik pótágyazható. Mindegyik szálláshely rendelkezik külön fürdőszobával és minikonyhával. A szobák felszereltsége: ingyenes Wi-Fi, TV, mikró, kávéfőző, hűtő, széf, villanyrezsó.

Az udvarban lehetőség van grillezésre, valamint a vendégek rendelkezésére áll egy ping-pong asztal. A pihenni, szórakozni vágyó vendégek részére a feledhetetlen élményt messzemenően biztosítja Közép-Európa legnagyobb édesvízű tavának idegenforgalmi fővárosa SIÓFOK. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kizárólag magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, céges számlát sajnos nem áll módunkban kiállítani.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 26. - szeptember 24.
Ingyenes légkondícionálás
7 apartman, 28 férőhely
NTAK azonosító: MA19022773


előzőkövetkező