Valéria Vendégház, 2 szoba 6 férőhely

Valéria Vendégház Hévíz A vendégház a város csendes, családias részén található. A házban az első emeleten, a vendégek számára két lakóegység lett kialakítva. A. Nappali, 2 külön hálószoba, 2 fürdőszoba erkéllyel, 2+2+1 személy részére B. Nappali, hálószoba, fürdőszoba erkéllyel, 2+1 személy részére Minden szobában hűtőszekrény és értékmegőrző széf, a nappalikban kábel tv szolgáltatás, lapos tv található.

Az egész házban ingyenes Wifi áll a vendégek rendelkezésére. A szobákhoz egy jól felszerelt közös étkező konyha tartozik, amelyben hűtőszekrény, mikró sütő, kávé és tea főző, indukciós főzőlap, kenyérpirító, vízforraló, evő- és főzőeszközök vannak. Az udvarban és az utcán ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

A kertben fedett és nyitott terasz, kiülők, hintaágyak, napozóágyak állnak a vendégek rendelkezésére. Tárcsás sütésre, bográcsozásra is van lehetőség. A szórakozást, kikapcsolódást játékok biztosítják (lengő teke, csocsó, darts). Kérésre, mosás és vasalási lehetőség is rendelkezésre áll.

A vendégek számára külön díj ellenében transzfer megoldható (max. 4fő). A foglaláskor 50% előleg fizetendő, amely az utazás előtti 7. napig ingyenesen lemondható, vagy módosítható. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza. A környék számos kirándulási lehetőséget nyújt.

Keszthely 7 km-re, a balatoni strandok hasonló távolságra elérhetők.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: március 29. - október 31.
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23061598


előzőkövetkező