Arany Vendégház, 2 apartman 10 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Zamárdi településre egy kellemes nyaralásra és legyen az Arany34 Vendégház vendége. Az Vendégház 2 barátságosan berendezett apartmannal várja a Zamárdi településen megszállni kívánó vendégeket. Az Arany34 Vendégház állatbarát, felkészült kutyák fogadására is.

A szálláshely ingyenes zárt parkolót is biztosít az autójának. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez a szálláshelyen rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljes körű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 700 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 200 méterre fekszik.

A helyszínen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel fogadja el. A foglalás visszaigazolása után az Arany34 Vendégház előrefizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Kutya ingyenesen bevihető
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19021702


előzőkövetkező