Tusculanum Panzió, 5 szoba 21 férőhely

Igazi menedék, ha nyugalomra vágysz. Azt szokták mondani, itt mindenütt van valami otthonos intimitás. A vendégek szeretnek itt ragadni. Nincs pincérünk. Házias nem csak a koszt, de a kiszolgálás is. A Tusculanum híre szinte kizárólag a barátoknak köszönhetően terjed. Köszönjük.

Reggel 8 és 14 óra között reggeli és brunch, a főépület mögötti teraszon egész nap frissítők, szörp, kávé, frissen sült péksütemény. 18 óra és 23 óra között előzetes bejelentkezés mellett várjuk vacsorával vendégeinket. Csendes nyugalomban Szálláshelyeink egyedülállók, párok és nagyobb társaságok számára is megfelelők.

Amit mindig garantálunk, az a nyugalom. Amit pedig nem biztos, hogy megtalálsz nálunk, a működő internet. Két falu között többnyire működik, és olykor nem. De ha itt vagy, nem fog hiányozni, hogy online máshol légy. Közel a természethez A forgalmas úttól jóval beljebb helyezkedik el a birtok. Így aztán se az autók, se a nyaralók nem zavarnak minket.

Olyan lesz, mint amilyenről álmodtál. Olyan kipihenten ébredsz majd, mint máshol sehol. Házias konyha A konyhakertből hozzuk a zöldséget, magunk vágjuk a disznót, főzzük a lekvárt. Reggelire felmelegítve adjuk a ropogós vajas kifli mellé. Házi szörpjeink vannak. Nálunk minden olyan rusztikus.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 21 férőhely
NTAK azonosító: PA19002282