Napsugárház Apartman, 2 apartman 10 férőhely

Töltsön el néhány kellemes napot Balatonfűzfő település fűzfőfürdői részén a Napsugárház Apartmanház vendégeként. Az apartmanház egy balatoni panorámás emeleti apartmannal 4 fő részére (60m2)és panoráma nélküli lakosztállyal 6 fő részére (90m2)várja a Balatonfűzfő településen szállást kereső vendégeket.

Gyermekek számára a szálláshelyen játszótér, hordozható kiságy, fürdetőkád, asztali etetőszék, bébiétel melegítési lehetőség, gyerekágynemű is biztosított. A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Grillező, kerékpárhasználat, pingpongasztal, darts, csocsó használata ingyenes.

Kellemes estéket tud a szálláshelyen eltölteni, az apartmanok saját terasszal rendelkeznek. A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást.

Az apartmanokhoz saját konyha és fürdőszoba tartozik, hajszárítóval, fürdőszobai bekészítéssel. A Napsugárház Apartmanok Balatonfűzfő által nyújtott szolgáltatások teljes körű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés A Fövenyfürdő a szálláshelytől 1.9 km-re, a Tobruk Strand 2.1 km-re, a Serpa Kalandpark 2.7 km-re, a Balatoni Bob Szabadidőpark 2.7 km-re található. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. 800 méterre található a legközelebbi étterem, 800 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

A helyszínen lehetőség van grillezésre. Fizetés OTP SZÉP kártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Napsugárház Apartman Balatonfűzfő előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A 19:00. óra után érkezni kívánók mindenképpen jelezzék a szállásadónak a késői érkezést. A szállásadó magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 15.
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21005422


előzőkövetkező