Tóth Nyaraló, 5 apartman 20 férőhely

Balatoni Nyaralás - balatoni szállás, családi apartmanházunkban. Svéd Egészségprogram, Svéd masszázs, BEMER érterápia. Minden évszakban fogadjuk vendégeinket. Kirándulás. Mini festménygaléria és könyvtár egy helyen. A Balaton legcsodálatosabb részén, Balatongyörökön zöld környezetben található a nyaraló, amely külön apartmanos szerkezetben kimondottan vendégek részére épült.

Minden apartmanhoz tartozik terasz, parkoló, fürdőszoba, hűtőszekrény, minikonyha /felszereléssel. Az udvar tujával körbekerített fás zöld felületű, ahol grillező, napozóágyak és hinták találhatóak. A 71 sz. útról könnyen megközelíthető. Cím: Zsölleháti u. 3. A strand 15 percre van gyalogosan, a helyi és távolsági autóbusz megálló 2 percre található.

Wellnessezni a közeli szálloda wellness részlegében lehetséges, ahol a wellness medencéket, és a szauna részleget is élvezhetik a vendégeink. így rossz idő esetén is kikapcsolódhatnak, vagy ellátogathatnak a közeli Zalakarosra vagy Kehidakustányba. A móló és hajóállomás a strand mellett található, ahonnan számos településre indul hajó, és a nyári időszakban bulihajón szórakozhatnak a vendégek.

Kisbolt és éttermek 500 m-re találhatóak. A környék hegyvidéki barangolásra, várlátogatásra, kerékpáros kirándulásra ad változatos lehetőséget. Keszthely közelsége /8 km/és a települések gazdag programsorozata teszi színessé és feledhetetlenné az itt eltöltött csodálatos időt.

A település strandja a második legszebb strand az egész Balatonon. A kb.15 perc sétára található Szép kilátó, méltán híres, és nevére rászolgálva gyönyörű kilátást biztosít a Balatonra háttérben a Badacsonnyal. A foglalás 20 % foglaló küldésével lehetséges. A megadott szállás paraméterektől eltérő igényekre egyedi árajánlatot adunk.

Pihenjen nálunk, mint egy kis mini gyógyszállóban. Az ismeretek és saját pozitív tapasztalataink birtokában is úgy döntöttünk, hogy bővítjük szolgáltatásainkat a BEMER érterápiával, relaxáló svéd masszázzsal, talpmasszázzsal és különböző Egészségprogramokkal.

Továbbá nem csak minőségben, de mennyiségben is, mivel fűthető apartmanjaink vannak, ezért nem csak a nyári szezonban, de az év teljes időszakára vonatkozóan is ki tudjuk terjeszteni a vendégfogadást. Ezekkel a terápiákkal összekötve a pihenést, vendégeink egészségesebb, hatékonyabb állapotban térhetnek haza otthonaikba, feltöltődve, így nem csak boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, de egészségesebbek is lehetnek.

Ismerje meg és használja a BEMER érterápiát, naponta kétszer. A BEMER érterápia nem mágnes terápia. A BEMER terápia hivatalosan egy orvostechnikai segédeszközzel, amellyel fizikai érterápia végezhető. A legkisebb erek pumpáló mozgását segíti, a sejtek oxigén ellátásának javulását a hajszálér keringés javításával éri el.

Kiegészítő terápiaként is alkalmazható, de önálló kezelésként is megállja a helyét. Miben segíthet?

a szervek és szövetek jobb ellátása sebek és sportsérülések gyógyulásának elősegítése, az immunrendszer támogatása, a fertőzésekre való hajlam csökkentése, a stressz következményeinek csökkentése, a testi és szellemi teljesítőképesség növelése, a maximális terhelhetőség növelése, az edzéseket követő regenerációs fázis lerövidülése sportolókná, az edzések hatásfokának javulása, a sportsérülések kockázatának csökkenése.

Várjuk kedves Vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 20 férőhely
NTAK azonosító: MA20003853


előzőkövetkező