Tóth Nyaraló, 1 apartman 4 férőhely

Az apartman a társasház 3. emeletén helyezkedik el. Apartmanházunkat nagy szeretettel és gondossággal rendeztük be, és bízunk benne, hogy kedves Vendégeink kellemes napokat fognak nálunk eltölteni. A szálláshely rendkívül frekventált helyen található, egyformán közel a Balaton parthoz és a Belvároshoz is.

Legközelebbi étterem és élelmiszerüzlet kb. 100 méterre, található.

Főbb szolgáltatásaink: - a ház előtt INGYENES PARKOLÁS - ingyenes WIFI használat - konyháink teljesen felszereltek, mikró, kenyérpirító, melegszendvics sütő, hűtő, tűzhely, vízforraló található az apartmanban - KÁVÉFŐZŐ - OKOS TV található a szobában - hajszárító és törölközők - RUHASZÁRÍTÓ ÁLLVÁNY- áll a rendelkezésükre. Érkezéskor személyes okmányok bemutatása szükséges az NTAK regisztrációhoz.

Idegenforgalmi adó készpénzben fizetendő érkezéskor, nem tartalmazza a foglalási ár. Katás vállalakozóként céges számlát nem áll módunkban kiállítani. Az Apartmanba sok gondoskodást és szeretetet fektettünk, hogy végül a ti pihenéseteket és kényelmeteket szolgálja. Igyekeztünk odafigyelni az apró részletekre, továbbra is ezt az irányt tartjuk szem előtt, reméljük, hogy a visszajelzéseitek alapján egyre bővíthetjük.

Keszthely a Balaton egyik legrégebbi települése. A város ideális úticél a kultúra és a vízi sportok szerelmeseinek, túrázni vagy pihenésre, olvasásra vágyóknak. A közelben több útvonal csábítja futásra, túrázni és kerékpározni az arra vágyó aktív vendégeket. Közülük a Festeticsek lovaskocsi útja, a Fenyves-allé csak néhány lépés, mely hivatalos nordic walking útvonal.

A közeli tanúhegyek, kilátók és a Balaton mellett pedig a Hévízi-tó egész évben hívogató gyógyvize bicikli úton is megközelíthető. A kisgyermekek az épület mellett közvetlenül korszerű játszóteret is találnak, A szállástól nem messze buszmegálló, élelmiszerboltok, patika, DM, orvosi magánrendelők és posta is található.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22035717


előzőkövetkező