Tóranéző Vendégház, 8 szoba 16 férőhely

Tisztaságra igényes panorámás vendégház. Színvonalasan felújított kényelmes szobák, kedves, vendégszerető háziak. Ár-érték arányban korrekt. Családias hangulat. A közelben kiváló étterem, kávézó, szépkilátói hangulatos büfésor. Balatongyörök egyik legszebb részén, a Balatontól 500 m-re és a legszebb panorámával nemcsak a tóra, hanem a vulkanikus hegyekre is.

Házunk 16 fő részére nyújt kényelmes pihenést. Minden szobához és az apartmanhoz balatoni panorámás terasz tartozik, melyről megcsodálhatjuk a Balatont, valamint a környék vulkanikus hegyeit is. A panoráma teraszokon kerti bútorok és egy nagy kényelmes teraszon pedig egy nagyon jól felszerelt nyári konyha található, valamint egy hangulatos pavilon, melyek a vendégek kényelmét szolgálják.

Vendégházunk kellemes kikapcsolódást kínál a kisgyermekes családok részére is. Nagyobbak tollaslabdázhatnak, röplabdázhatnak, a csocsó és a darts is a rendelkezésükre áll, valamint kétkeréken felfedezheti, bejárhatja a környéket, a hegyi utakat, ösvényeket (kerékpárút 200 m, Keszthelyi-hegység tanösvény, túraútvonal 200 m).

Esténként pedig a panoráma teraszon lehetőség van grillezésre, esti beszélgetésekre, miközben a Balaton csodálatos és változatos képében gyönyörködhetnek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 2. - október 29.
Ingyenes légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19023474


előzőkövetkező