Timbi Vendégház, 8 szoba 16 férőhely

Családias vendégházunk 450 méterre a Lido Strand bejáratától, Vonyarcvashegy egyik csendes utcájában található. A strand közelsége mellett a szintén pár perces sétával elérhető bevásárlási lehetőségek, a környéken található számos étterem, cukrászda és szórakozóhely teszi kedvelt szálláshellyé vendégházunkat.

A háznak két szintje van külön-külön bejárattal. Az emeleten és a földszinten is egy-egy jól felszerelt, közös konyha található nagy ebédlőasztallal, ahol vendégeinek kényelmesen elférnek. Az emeleti szobákhoz egy hosszú közös erkély tartozik, szobánként külön asztallal és székekkel.

Az emeleten és a földszinten is vannak saját és közös fürdőszobás szobák. Földszinten: 1 db háromágyas családi szoba. Ez két egybenyitott szobát jelent saját belső fürdőszobával. 1 db háromágyas családi szoba (pótágyazható). Ennek a szobának saját, kívülről nyíló fürdőszobája van. 1 db kétágyas szoba és 1 db franciaágyas szoba, ennek a két szobának a fürdője közös.

Emeleten (nem tetőtér): 1 db négyágyas családi szoba. Ez egy két szobából álló, külön bejáratú lakóegység saját fürdőszobával, saját erkéllyel. 1 db háromágyas szoba családi szoba külön fürdővel, a fürdő a szobán kívülről nyílik. 1 db kétágyas szoba és 1 db franciaágyas szoba, ennek a két szobának a fürdőszobája közös.

A kertben hintaszék, fedett kiülők szolgálják a vendégek pihenését. A kerti tűzhelynél szalonnasütésre, grillezésre és bográcsozásra van lehetőség. (fát és faszenet csak térítés ellenében biztosítunk.) Szálláshelyünk bababarát. A legkisebb vendégeinknek összecsukható kiságyat, etetőszéket, fellépőt, kiskádat, bilit és wc szűkítőt biztosítunk.

Pingpongasztal, tollasütő, sakk, backgammon és kártyajátékok szolgálják a kikapcsolódást. Mi, a szálláshely tulajdonosai, egy különálló épületben lakunk, így ha kérdése vagy kérése van, bármikor szívesen állunk a rendelkezésére.

A szomszédok közelsége és a többi vendég nyugalma és pihenése érdekében nagyon fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy nem fogadunk csoportokat, zajongó társaságokat, csak kifejezetten pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégekre vár szeretettel vendégházunk.

LEGÉNY- ÉS LEÁNYBÚCSÚ TARTÁSÁRA, BULIZÁSRA, HANGOS TÁRSASÁGOK FOGADÁSÁRA NEM ALKALMAS vendégházunk, így az ilyen és ehhez hasonló rendezvények tartása nem engedélyezett. 22.00 óra után a hangoskodás és a hangos zenehallgatás nem megengedett. Megértésüket köszönjük. Reméljük, mihamarabb üdvözölhetjük vendégeink körében. :)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA20013924


előzőkövetkező