JAM Vendégház, 6 szoba 16 férőhely

Panziónk a stranddal szemben (400 m strandbejárat), közvetlenül a balatoni kerékpárút mentén található. A szálláshely felső szintjén közös minikonyha található. Minden egységhez fürdőszoba, TV, hűtőszekrény tartozik. Az udvarban medence áll a vendégek rendelkezésére (8 - 21ig), működése általában a főszezontól indul.

A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség is van. A közelben lehet horgászni, a strandon sokféle vízi sporteszközt (vízibicilki, vízisí, sup, surf) lehet bérelni. A közelben kiváló étterem várja kedves vendégeinket. Vendégeinket megkérjük, hogy a falu- és házirend alapján a csendes időszakot (22 - 08 h között) tartsák be.

Vonyarcvashegy Keszthelytől 6 km távolságra Hévíztől 10 km távolságra található, számos lehetőség adódik kirándulásra a közeli hegyekben, kulturális programokra Keszthelyen és környékén, illetve és gyógyvizes fürdőzésre, kezelésekre.

További programlehetőségek a környéken: Keszthely nevezetességei, Sümegi vár és várjátékok, Balatonedericsi Afrika Múzeum, Szigligeti vár, Badacsony, Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros gyógy- és élményfürdői, tapolcai tavasbarlang, nyári boros forgatagok, halásznap, stb.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 15. - szeptember 17.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
6 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19019326


előző