Terasz Panzió, 5 szoba 14 férőhely

Készpénzes fizetés esetén 5% kedvezményt adunk a teljes árból (SZÉP kártyás fizetés és utalás esetén a kedvezmény nem érvényes) BICIKLIBARÁT SZÁLLÁSHELY. Biciklitúrán levő vendégeinket szeretettel várjuk, természetesen 1 éjszakára is kiadjuk szobáinkat. Családias panziónkban immár 45 éve állunk kedves vendégeink szolgálatára.

A Balaton partjától 50 méterre, csendes nyugodt környezetben, közvetlenül a kerékpárút mellett, öt szobában – három kétágyas, egy háromágyas és egy családi ötágyas - tudunk szállást biztosítani. A szobák saját fürdőszobával, hűtővel, hűtő-fűtő klímával és kábel TV-vel felszereltek.

Szomszédságunkban saját kerthelységgel, 6 ágyas, 3 szobás független apartmanházat is tudunk biztosítani. Biciklitúrások kedvelt szálláshelye, hiszen közvetlenül a kerékpár út mellett található a panzió. Sportolni vágyó vendégeink a közelben teniszpályát, lovaglási lehetőséget találhatnak, a bicikliúton a környék felfedezésére is indulhatnak.

Bicikliket igény szerint el tudjuk zárni estére. Házi kedvenceiket is befogadjuk. A foglaláshoz nem kérhető reggeli-ebéd-vacsora ellátás. A strand, gyermekjátszótér, biciklikölcsönző néhány perces sétával megközelíthető.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA20013561


előző