Táncsics Vendégház, 5 szoba 14 férőhely

A Táncsics Vendégház Siófokon az Aranyparton, idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében a Petőfi sétány szállodasori részén, 70 méterre a szabad strandtól található. A teljesen átalakított, és a 2021 -es szezonra felújított épület várja vendégeit, a szállás minden szobája kültérről, a kertből nyílik, nincs közösen használt helység.

Minden szobánk klímával felszerelt, amit vendégeink térítés mentesen használhatnak. A szobákban, és a teraszokon ingyenes wifi hálózat működik. Teraszos, 2-3 fős szobák állnak a vendégek rendelkezésére. Minden szoba franciaágyas, zuhanyzóval felszerelt, színes TV-vel, satelit programokkal rendelkezik.

A gépjárművel érkező vendégeink a vendégházhoz tartozó zárt, kamerával megfigyelt parkolónkban tudják elhelyezni autójukat ingyenesen. Kerékpárral érkező vendégeinknek ingyenes kerékpár megőrzést biztosítunk. A szomszédos apartmanházunkhoz reggeliző tartozik, ahol igény szerint (3400Ft/fő) reggelit tudunk adni vendégeink számára.

A többi vendéget zavaró viselkedés, hangos zene vendégházunkban nem megengedett. Nagyon örülnénk, ha Önt is vendégeink között üdvözölhetnénk. Várjuk leendő és visszatérő vendégeink érdeklődését, helyfoglalását.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 25. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: EG19006454


előzőkövetkező