Tamarix Ház, 3 szoba 4 férőhely

A Tamarix Ház egy csendes és jól felszerelt nyaraló, nagy lakótérrel és egy nagy fedett terasszal. Balatonboglár leghíresebb strandja mintegy 20 percnyi sétára található, és számos látnivaló és üzlet is könnyen elérhető. Nagyvonalú lakótér, összesen több mint 120 négyzetméteren 3 szoba.

A nagy hálószobában egy franciaágy 180x200 cm és a kis hálószobában két külön álló, de kérésre össze állítható boxspring ágy 90x200 cm van. A nappaliban található kanappéval összesen 5-6 vendég számára biztosított a szállás. TV, kényelmes ülő garnitúra, játszó sarok a kicsiknek es nagyobbaknak sok játékkal rossz idő esetére.

Modern, világos ebédlő egybe nyitott a jól felszerelt konyhával. Tűzhely, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, kávéfőző, mikrohullámú sütő és vízforraló áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőszoba káddal, zuhanyozóval felszerelt. WC a fürdőben vagy külön is igénybe vehető.

Terasz es kert grillezési lehetőséggel, asztali tenisz, trambulin. Finn szauna igénybe vehető, 2000 forint / óra. Parkolás a cárport alatt a kertben, vagy a ház előtt. A vendégházat nemrég renováltuk és rendeztük be, örülünk minden kedves vendégnek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
3 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23056817


előzőkövetkező