Ágnes Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonbogláron, közvetlenül a Balaton-parton lévő első emeleti lakásban várjuk vendégeinket. Az apartmanhoz saját ingyenes parkoló tartozik. A szabadstrand közvetlenül a zárt udvarból nyílik. A csendes zsákutcában lévő apartman 1-4 fő fogadására kényelmes. A nappaliból, a hálószobából és a teraszról a néhány méterre lévő Balaton látható.

A tó vize lassan mélyül, ezért gyermekes családok számára is ideális a fürdésre. Kisgyermekek számára rácsos ágyat, fürdetőkádat és etetőszéket biztosítunk külön kérés alapján. Az apartman belső elosztása: lakóelőtér, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, fedett terasz.

Az apartman felszereltsége: - Az előtérben lévő gardróbszekrény cipők, takarítóeszközök tárlására alkalmas. - A nappali és a hálóterek klimatizáltak.

A klíma használatért külön díjat nem kérünk. - A konyhában beépített főzőlap, légkeveréses sütő, mosogatógép (tablettákkal), mikróhullámú sütő, kávéfőző, hűtő (mélyhűtő rekesszel), edények, poharak, evőeszközök, konyhai eszközök állnak rendelkezésre. - A fürdőszobában mosógép, hajszárító, fürdőlepedők (1 db/fő), kéztörlők (1 db/fő), folyékony kézmosó, kéztörlő papír, fürdőszobai kilépő, WC papír van. - A nappaliban lévő kihúzható fekhely 2 fő részére ideális.

A nappaliban 1db falra szerelt smart led TV van. - A hálószobában két önálló ágy, éjjeliszekrények, olvasólámpák és nagyméretű gardróbszekrény van beépített fésülködőasztallal, tükörrel és 1 db ülőkével. - A teraszon 4személyes kertibútor szett, ruhaszárító állvány található. - A WIFI használata ingyenes. - Az épület udvara és környezete ápolt, rendezett. - Az apartman belső tereiben a dohányzás nem megengedett.

Dohányzó vendégeink számára az apartman teraszán helyeztünk el hamutartót. - Háziállatot higiéniai okokból nem tudunk beengedni.

A szállás ára az alábbi ingyenes szolgáltatásokat tartalmazza: szállásdíj, rezsi költségek, klíma használat, WIFI használat, ágyneműk, kéztörlők, fürdőlepedők, konyharuha, takarók, toalettpapír, mosogatószer, mosogatógép tabletta, mosogatószivacs (1 db), folyékony kézmosószappan, papírtörlő, papír kéztörlő, takarítóeszközök és tisztítószerek használata, végtakarítás, rezsi költségek. Kauciót nem kérünk.

Az esetlegesen okozott károkat a távozáskor kérjük megtéríteni. (Pl.: berendezési tárgyak- eszközök rongálódása, falfestés károsítása, burkolati sérülések okozása, redőnyök tönkretétele, stb. )

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19021239


előzőkövetkező