Tahiti Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Balatonföldvár központi részén, ősfákkal körülvett, felújított apartman várja a pihenni vágyókat. A 2+1 fős apartman a Neptun társasház első emeletén található. Könnyen megközelíthető, akár lifttel akár a lépcsőt használva.

Teljesen felszerelt konyha (Dolce Gusto nagy kapszulás kávéfőző, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, vízforraló, kerámialapos villanytűzhely, hűtő), zuhanyzós fürdőszoba, kényelmes franciaágy, 4K-s TV (USB és HDMI csatlakozóval), klíma és wifi biztosítja a vendégek kényelmét. Saját, ingyenes parkolóhely található az udvarban.

A szállástól minden elérhető távolságban van (étterem, kisbolt, vasútállomás). A 100m-re levő Balaton-part könnyen és gyorsan megközelíthető az üdülőház saját átjáróján keresztül.

A társasház szolgáltatásait ingyen használhatják az itt tartózkodók: - kültéri medence, gyerekmedence, szauna, napozóágy, napozóterasz - gyermekeknek: játszótér, homokozó - teniszpálya, strandröplabda pálya, pingpong asztal (teniszütő és pingpong szett biztosított a szálláson) A kertben büfé is található, ahol főszezonban reggeli, ebéd, vacsora és menü is kérhető. Szalonnasütésre és bográcsozásra is van lehetőség.

Az apartman nem fogad háziállatot, megértésüket köszönjük. GPS: É 46, 850478°; K 17, 8756028°

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22042492


előzőkövetkező