Borics Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonföldvár központjához közel, a Juventus Homes Apartmanház 4. emeletén kényelmes, légkondícionált, jól felszerelt, barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg a Borics Apartman vendégei. Az apartmanház területén kültéri medence és az épület 4. emeletén kialakított napozóterasz szolgálja a pihenni vágyók kényelmét.

Autóval érkező vendégek számára az apartmanház területén 1 darab zárt parkolóhely biztosított. A hálószobában franciaágy, míg a nappaliban kétszemélyes kanapéágy, továbbá mindkét helyiségben síkképernyős TV biztosítja a vendégek pihenését. A nappaliban egy jól felszerelt konyhasarok található.

Felszereltsége: hűtő, mosogató- és mosógép, mikró, főzőlap, kávéfőző, valamint az ezekhez szükséges konyhai eszközök. A városközpont 5 perc séta, a strand 10 perc séta távolságra, míg a legközelebbi étterem 150 méterre, illetve a legközelebbi élelmiszerbolt 350 méterre található.

Egyéb kényelmi szolgáltatások: WIFI, elektromos redőny, televízió szolgáltatás, ágyneműhuzat, törölköző, hajszárító, kulcsszéf.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21006485


előzőkövetkező