T H NY Village Inn Cottage, 4 szoba 10 férőhely

Tihanyi vendégfogadónkat világjáró utazásaink alatt összegyűjtött élményeink ihlették. A szívünkben és lelkünkben elraktározott csodálatos képek, emlékek valamint szárnyaló fantáziánk alapján tervezett és kivitelezésre került tematikus apartmanjaink egyedi különleges atmoszférája is hozzájárul a gondtalan kikapcsolódáshoz.

Minden szoba nagy méretű Smart televízióval, légkondicionálóval, teakonyhával, fürdőszobával és 180x200cm es franciaággyal felszerelt. Ingyenes parkolásra az udvarban van lehetőség. A hatalmas kertben akár a külvilágot kizárva elvonultan lehet relaxálni, vagy a 85 négyzetméteres panoráma teraszról a barátokkal csodálni a gyönyörű naplementét.

Forró nyári napokon a jakuzzi ad kedves vendégeinknek egy kis hűsítő fürdőt. A kertben található jól felszerelt country konyhában mindenki elkészítheti kedvenc ételét. Ha esetleg a Konyhafőnöki címre vágysz, akkor a faszenes BBQ sütőben elkészítheted a nyertes steaket. De ha csak egy csendes szalonna sütés is elég a boldogsághoz, akkor arra is van lehetőség.

Mottónk: Nálunk nincs lehetetlen. Minden van. Csak kérned kell. Fogadónk kitűnő elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a kapun kilépve, 100 lépés után Tihany szívében a főtéren legyél, ahonnan az ország gyöngyszemének minden látnivalója pillanatok alatt elérhető, hiszen a Tihanyi Apátság csupán 200m.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA22034205


előzőkövetkező