Dóra Apartmanház, 2 apartman 9 férőhely

Szeretettel várja Önt és családját a Dóra apartmanház Zamárdiban, ahol a Balaton leghosszabb (3 km) szabad strandja található. Apartmanunk csendes lakóövezetben található, 2 külön bejáratú apartmanból áll, a strandtól 1300 m-re . Kalandra fel. Apartmanházunkhoz közel 1000 m2 kert tartozik, a gyerekek legnagyobb örömére.

Lehet bújócskázni, fogócskázni, számháborúzni . A fák között egy mini kalandpark található, drótkötél lecsúszó pályával , trambulinnal . A lengőteke az egész családnak kellemes kikapcsolódás lehet. Bográcsozni, szalonnát sütni és grillezni is van lehetőség . A földszinti apartman elhelyezkedése kiválóan alkalmas kisgyermekes családok számára.

Az apartman stúdió jellegű, egy légtérben: a konyha, étkező, szoba . A fürdő zuhanyzós . A szobából kiléphetünk a fedett teraszra, majd a hatalmas, gondozott kertbe. Az emeleti apartman másfél szobás, felszerelt konyhával, tágas terasszal . A fürdőben kád található. A közelben, kb. 200 m-re igényes játszótér is található.

Kisgyermekeknek utazóágyat, kiskádat, etetőszéket is tudunk biztosítani.Kábel TV, WIFI, kerti bútor, kinti főzéshez a fa is biztosított.Az autóval be lehet állni. A városközpont és a vasútállomás : 900m a legközelebbi bolt : 500 m. A tulajdonos nem lakik a házban . Mivel családi házas övezet, a hangos bulizás este 10 óra után nem megengedett . .

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - szeptember 30.
2 apartman, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA21001696


előzőkövetkező