Szundi Vendégház, 4 szoba 10 férőhely

- Kedves Látogató. - Ön egy magánszállás kiadó szobáit látja, családi ház, ahol a tulajdonos is ott él. Nincs medencénk, szobaszervizünk......., de tiszta, higiénikus, modern berendezésű szobákkal várjuk a pihenni vágyó párokat, családokat. Az esti társalgásnak a ház előtti nagy teraszok (2x40 m2) adnak helyet. - A foglalásnál kérem legyenek szívesek figyelembe venni, hogy a bulizás nálunk nem megengedett.

A parttól 700 - 800 m-re kínálunk Önnek/Önöknek 2 személyes (klimatizált), családi 4 személyes (klimatizált) dupla szobákat - közös teakonyha használattal és stúdió apartmant. (klimatizált) - A 2 személyes szobák franciaágyasak. - A 4 személyes családi dupla szoba, (2 szoba összenyitva, NINCS ajtó a két szoba között) - egyik hálótérben franciaágy, a másikban 2 db szólóágy van. - A stúdió apartman süllyesztett, fél alagsori, teraszra nyíló ajtóval.

Az apartman a szobáktól teljesen különálló. Saját konyharésszel rendelkezik. A hálórészben 2 személyes kanapéágy van, mely kinyitva franciaágy méretű 160 x 200 cm. Az ár a klímahasználat díját nem tartalmazza. - külön díjazásért, érkezéskor kérhetik. Minden szobához a szobából nyíló kádas fürdőszoba tartozik.

A szobákban TV, hűtő, Wifi. Teakonyha szintenként 1 db, amit a vendégek közösen használhatnak. A teakonyha felszereltsége: - hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőzők, tányérok, poharak, bögrék, evőeszközök. A foglalás feltétele minden esetben a foglalási érték 50%-a foglalóként előre utalással, amit a foglalás lemondása, ill.a szállás el nem foglalás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 22.
Légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19004116


előzőkövetkező