Szép-lak Apartmanház, 2 apartman 8 férőhely

Jöjjön Széplakra a Szép-Lakba néhány szép napra. Szeretettel várja nyaralni, pihenni vágyó vendégeit a Szép-lak apartmanház, ahonnan a több km hosszú szabadstrand 3-4 perces kényelmes sétával elérhető (kb 300 m-re van a part). A ház két külön bejáratú apartmant tartalmaz, amelyek nagyobb család, társaság esetén akár egybe is nyithatóak a nappali és a lépcsőház között, így nem kell körbejárni kívül.

Mindkét lakás teljesen felújított, 2-2 hálószobával (ágyneműt biztosítunk), légkondicionálóval, új bútorzattal, síkképernyős kábeltv-vel felszerelt. A konyháikban a villany főzőlapon kívül hűtő (mélyhűtővel), mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző is van az edény és étkészlet mellett.

A fürdőszobák zuhannyal hajszárítóval, mosógéppel vannak ellátva. Természetesen wi-fis internetelérést is biztosítunk. A babákkal érkezőknek kiságyat, fürdetőkádat is adunk a nyaralás idejére. Az udvarban pedig grillezni, szalonnát sütni, napozni is van lehetőség. Parkolni 3 autó tud a kerítésen belül, de a háztól 50 m-re még több parkoló is akad.

A helyijárat (busz) is kb. 50 m-re áll meg a háztól, ami a szezonban elég sűrűn közlekedik, így autó nélkül is eljuthatnak a város bármely részére. A vasútállomás, Spar, kisbolt 800-850 m-re van, de éttermet, palacsintázót, lángosost, fagyizót még közelebb is találni. Strandoláson kívüli szórakozási lehetőség a közelben a 3, 5 km-re lévő zamárdi kalandpark, 1 km-re a fordított ház, és a cirkusz.

A kirándulni vágyóknak pedig a töreki tanösvény 10 perces sétával vagy bringával 2-3 perc alatt elérhető. Fizetésnél Szép kártyát (OTP, K&H Bank) is elfogadunk . A foglalás teljes árát fizetheti Szép kártyájáról. A féktelenül bulizni, tombolni vágyóknak nem javasoljuk a foglalást, mert a túlzott hangoskodás az azonnali kiköltözést vonja maga után.

Clara pacta, boni amici.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 19. - szeptember 17.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21000420


előzőkövetkező