András Vendégház, 4 szoba 10 férőhely

Balatoni nyaralás kedvező áron az András Nádfedeles Vendégházban Tihanyban SZÉP kártya elfogadó hely. OTP, K&H és MKB kártyát is elfogadunk. Vendégházban nagyobb társaságot is el tudunk helyezni. Lakóházunk tetőterében fogadjuk vendégeinket 2 szobás apartmanunkban és az apartmantól független 2 szobánkban.

Apartman felépítése:1 db francia ágyas szoba, 1 db 3 ágyas szoba, 1 db zuhanyozós fürdőszoba, kábel TV, a társalgó micróval, főzési, mosogatási és étkezési lehetőséggel. Az apartmanban pótággyal 6 személyt is el tudunk helyezni. 2 db különálló francia ágyas szoba mindegyikéhez zuhanyzós fürdőszoba, hűtő és TV.

az előtérben micro, kávéfőző és vízforraló áll rendelkezésre. Ismertető és tudnivalók Ajánlatunkkal kizárólag a megbízható vendégek felé fordulunk, akik számára kulturált környezetet biztosítunk, kedvező áron. Született tihanyiként Tihany lehetőségeinek feltárásában baráti tanácsokkal szolgálhatok.

A Belső-tó tőszomszédságában lévő házunk tetőtere remek lehetőséget kínál a balatoni pihenésre. Mivel nádfedeles, 1994-ben épült korszerű ház, a falak és a mennyezet szigeteltek ezért klíma nélkül is élvezetes a tetőtéri lét. Büszkeségünk a szőlőlugasos terasz, amely az étkezések és közös együttlétek kiváló színtere. Évek óta fejlesztjük kertünket, melyben sok egyéb mellett uralkodnak a bogyósok, a szőlő, a levendula, és a rozmaring.

Külön fűszer ágyásunk van. Az autók parkolását részben kertünkben és biztonságos utcánkban tudjuk megoldani. Az épület központi fűtéses, így vendégeinket egész évben fogadjuk. Tihany a Balaton gyöngyszeme egyedülálló vulkáni és utóvulkáni tevékenység túrákon bejárható emlékeivel.

Ennek keretében vele meglátogatható az Aranyház, a Barátlakások, a Kiserdő, Apáti tető és Csúcshegy.Kertünkben egy illusztrált ismertetőt adhatunk Tihany vulkánosságáról.A félsziget mediterrán klímája majd egy évszázada a levendula kedvelők zarándok helyévé teszi. Tihany a magyar és európai történelem lenyomata Stratégiai szerepét kora vaskori földvára is mutatja.

A kelták, a rómaiak nyoimán a 11. században I. Endre bencés kolostort alapított. Védőszentül Szent Ányos orleani püspököt választotta, feleségével a kievi Anasztázia hercegnővel pedig keleti szerzetesek építettek barlang kolostort, mely barlangjaiból több máig is látogatható.

Az benedek rendi apátsága máig is működő monostor. A templom különleges románkori kripta őrzi I. Endre és felesége sírját. A 18. században épült templom és berendezése a magyar barok művészet különleges, működő emléke. Igény esetén csoportok számára (térítéses) túrát és/vagy sétát szervezünk, vezetünk.

Tihany egy kb. 1400 fős kisváros, a strandok, látnivalók, éttermek, boltok, kerékpár kölcsönző, piac, kávézók és reggeliző gyalogosan is elérhetők.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20012166


előzőkövetkező