Szép Lak Apartman, 2 apartman 8 férőhely

Siófok központjához közel, az Ezüstpartnál, csendes nyaralóövezetben találhatóak az apartmanok, a Balaton parti szabad strandtól kb.120 m-re. Az utca a strandra vezet. A teljesen felújított 2 szobás, 4 fős apartmanok saját konyhával, fürdőszobával és a konyhával egy légtérben lévő étkezővel rendelkeznek.

A konyha kerámialapos tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, kenyérpirítóval, vízforralóval és kávéfőzővel felszerelt. Mindegyik apartmanhoz tartozik terasz, teraszbútorral. Az apartmanok a ház északi oldalán találhatóak, a szobák északi és nyugati tájolásúak.

A zárt, közös használatú kertben 3 autó parkolására van lehetőség. 1 km-en belül éttermek, fagyizók, cukrászda, gyógyszertár és élelmiszerboltok is megtalálhatók. A szabad strand néhány perces sétával elérhető, a strandon büfé, fagyizó található, vízibicikli kölcsönzési lehetőség, strandröplabda és kosárlabda pálya, valamint kültéri fitnesz eszközök állnak rendelkezésre.

Siófok gyalog is könnyen elérhető központjában mindenféle szórakozási lehetőség, hajókikötő kiránduló- és zenés szórakoztató járatokkal, bevásárlási és kulturális programok várják a látogatókat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 15.
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19022497


előzőkövetkező