Trendi Apartman, 6 apartman 22 férőhely

Siófok Belvárosában- Rózsa utca 13. A Trendi Apartman (korábban: Smile apartman 2), 2021-ban épült TÉLEN-NYÁRON NYITVA tartó FŰTHETŐ hat egységes apartmanház. FONTOS INFORMÁCIÓ: APARTMAN HÁZUNK NEM ALKALMAS BARÁTI TÁRSASÁGOK HÁZIBULIJÁNAK MEGTARTÁSÁRA. A többi vendég és a szomszédban élők nyugalma érdekében, amennyiben ilyet tapasztalunk vagy jeleznek felénk azt azonnal befejeztetjük.

Kérjük ezt a foglalásnál figyelembe venni, és ha ilyen céllal érkeznének hozzánk, inkább VÁLASSZANAK MÁSIK SZÁLLÁS HELYET AHOL EZ NEM PROBLÉMA. Nem tudunk, és nem is akarunk kivételt tenni senkivel sem. Köszönjük. Tűzrakás-bográcsozás-udvari sütögetés szálláshelyünkön TILOS.

Apartmanházunk teljes területén, az udvaron is szigorúan tilos bármilyen nyílt lángot, kerti sütögetőt (mobil sütögetőt is) stb használni, Amennyiben vendégünk megszegi a fentieket, és tevékenységével kárt okoz, annak teljes megtérítésével tartozik.

Apartman házunk szolgáltatásait a vendégeink még színvonalasabb pihenése, nyaralása érdekében az alábbiakkal bővítettük: - Fűtött medence, állandó 25 fokos víz (május 1-től - október 15-ig) - 5 személyes Jakuzzi (május 1-től - október 15-ig) - A korábbiaknál is kényelmesebb ágyak - Az apartmanok és az udvar teljes területén gyors, korlátlan internet hozzáférés - Kamerával megfigyelt parkolók (4 db udvari, 2 db külső) - Kültéri pingpongasztal teljes felszereléssel - Minden apartmanunk terasza fix tetővel lefedve, hangulatos led világítással, így rossz idő, eső esetén sem kell a szobába húzódni Mind a hat apartmanban teljesen felszerelt gépesített mini konyha szolgálja vendégeink kényelmét, (ami nem alkalmas nagy lakomák elkészítésére) valamint az apartmanok, klímával, fűtéssel, saját fürdőszobával és saját fedett terasszal, kert résszel rendelkeznek.

Ingyenesen használható 6 méteres fűthető medence (állandó 25 fokos vízzel), és egy kényelmes 5 személyes jakuzzink szolgálja vendégeink kikapcsolódását, FONTOS INFORMÁCIÓ. Szálláshelyünk NEM ALKALMAS LEGÉNYBÚCSÚK, LÁNYBÚCSÚK és egyéb nagy baráti társaságok hangos szórakozására.

Apartman házunkba több vendég, sok esetben családok is pihennek, illetve a környéken állandó lakók élnek kérem ezt foglalásnál figyelembe venni. Amennyiben a fentiek mégis előfordulnának, akkor azt kénytelenek leszünk a többi vendég, és a környéken lakók nyugalma érdekében azonnal megszakítani.



Apartmanjainkban : - kényelmes fekhelyek, kizárólag természetes töltetű paplan és párna. - Led TV, NETFLIX rendelkezésre áll - ingyenes korlátlan WIFI közösségi terekben - minden apartmanunk klimatizált és fűthető, így egész évben nyitva tartunk. - ház előtt, illetve az udvarban biztonságos, kamerával felügyelt parkolási lehetőség - a minden igényt kielégítő Plázs (fizetős. ) strandja10-15 perces sétára található - Petőfi sétány és a Plázs 15 perces kényelmes sétával elérhető. - elektromos autó töltési lehetőség, ami kedvező áron használható (70 Ft / kw) - napozóágy - Élelmiszerbolt és zöldséges 5 perc sétára van, ami télen nyáron nyitva van és nagyon jól felszerelt - Az apartmantól 5 percre található étteremben mindennap kapható menü illetve étlapról. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az apartmanjaink ára főszezonban egységesen 45.000 Ft/ éjszaka, az 1 db 2 személyes apartmanunk 40.000Ft/éjszaka.

Szeptember 15-től Május 15-ig (kivétel december 20-január 4. közötti időszak) kedvezmény - két éjszakét fizet, három éjszakát tölthet el Nálunk. SZÉP KÁRTYA elfogadás Az apartmanok minimum 3 éjszakára vehetők igénybe. Az oldalunkon minden apartmanról külön csoportosítva talál képeket.

FONTOS. Sajnos a rossz tapasztalatoknak és a gazdik nem oda figyelésének köszönhetően, a jövőben kisállat (sem kutya, sem macska) apartmanjainkba nem hozható. Volt olyan vendégünk, aki után, a szálláshelyet napokig nem tudtuk kiadni, mert a kiskutyáját egésznapra bezárta az apartmanba, a többi vendéget zavarta az ugatása, és a berendezést pedig megrongálta.

Ezek miatt döntöttünk úgy, hogy a jövőben nem tudunk senkivel sem kivételt tenni, kérjük ezt foglalásnál figyelembe venni. Amennyiben szálláshelyünk elnyeri a tetszését, keressen bizalommal. Bízunk benne, hogy idén, az elégedett vendégeink között üdvözölhetjük Önt is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 22 férőhely
NTAK azonosító: EG23065333


előzőkövetkező