SunFun Vendégház, 3 szoba 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások Barátságosan berendezett, kényelmes teljes házban szállhatnak meg Balatonakarattya településen a Sun&Fun Vendégház vendégei. A szállásadó kisággyal, gyerekágyneművel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal, hordozható kisággyal, pelenkázóval és játszótérrel is várja gyermekeit.

Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely parkolójában hagyni. és saját erkélyt vagy teraszt is kínálnak, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást.

Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. 1000 méterre található a legközelebbi étterem, 800 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. A helyszínen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre.

Fizetés A szállásadó K&H SZÉP kártyás, MBH SZÉP kártyás, MKB SZÉP kártyás, OTP SZÉP kártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A foglalás visszaigazolását követően a Sun&Fun Vendégház előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA23071592


előzőkövetkező