Sun-Dial Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások A SUN-DIAL APARTMAN barátságosan berendezett apartmannal várja a Siófok településen, 150 méterre a Balaton partjától a megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja. Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt.

Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, valamint megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 1000 méterre található.

Fizetés Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A SUN-DIAL APARTMAN a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke a foglalás értékének 50%-a. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20013207


előzőkövetkező