Kiss Guesthouse, 1 apartman 12 férőhely

Szórakozni és kirándulni vágyó, legalább 8 fős csoportokat várja a Kiss Apartmanház, Balaton legpörgősebb városában, Siófokon. Az apartman helyileg a város központjához közel, a kertvárosban helyezkedik el. 1000 méteres körzeten belül van a vasút, - és buszállomás, bevásárlóközpontok (Penny, DM, Tesco), éttermek, kocsmák, és a Siófoki kikötő is, közvetlen mellette a Plázs, ahol rendszeresen zenés tömeg rendezvényeket tartanak este.

A strand, és a Plázs kellően közel van a gyalogos közlekedéshez, azonban elegendően távol is, hogy éjszaka zavartalan és hangzavar mentes legyen a pihenés az apartmanban.

Az épület: 184 m2 emeletes 5 hálószoba légkondicionált nagy amerikai konyhás nappali teljesen felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, beépített főzőlap, sütő, kávéfőző, hűtő, fagyasztó) 2 fürdőszoba zuhanyzóval, mosógéppel 3 WC terasz erkély Az apartman egy kertes udvarban van, ahol biztosítunk ingyenes privát parkolást kettő autó számára, emellett van kiépített grillező/sütögető hely, amihez eszközöket is találnak. Kisállat engedélyezett kültéren.

Az ingatlan teljes területén ingyenes WiFi elérés van. Szükség esetén, reptéri transzfert is vállalunk, kedvező áron. MINIMUM LÉTSZÁM 8 FŐ, MINIMUM ÉJSZAKÁK SZÁMA 4

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG22047219


előzőkövetkező