SPÍLER Apartman 1, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szállást keres utazásához Balatonalmádi településen? Tekintse meg a SPILERAPARTMAN 1 ajánlatát. A Spílerapartman 1 egy vadonatúj társasházban található, barátságosan berendezett apartmannal várja a Balatonalmádi településen megszállni kívánó vendégeket.

A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja. Az apartman saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik.

A SPILERAPARTMAN 1 által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Kevesebb, mint 50 méterre fekszik a legközelebbi étterem, kevesebb, mint 50 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Fizetés A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás véglegesítéséhez a SPILER 1 apartman a sikeres visszaigazolást követően előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 11:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

Magyarul és angolul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22038957


előzőkövetkező