Dézsa Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kényelmes apartmannal várja vendégeit Balatonalmádi településen a Dézsa Apartman Balatonalmádi. A Dézsa Apartman Balatonalmádi felkészült kisebb kutyák fogadására is, felár ellenében komfortos pihenést biztosít nemcsak Önnek, hanem kis kedvencének is. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely zárt, kamerával felügyelt parkolójában leparkolhatja.

Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet. A tulajdonos a szálláshely címén lakik de az apartman külön bejárattal és önálló kerthelyiséggel rendelkezik.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés 1.1 km-re van a Balatoni strand a szálláshelytől, 1.2 km-re a Magtár-Bormúzeum, 1.3 km-re a Loyolai Szent Ignác templom, 1.4 km-re a Budatava strand, 1.8 km-re a VasútARTjáró, 1.8 km-re a Balatonalmádi hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt.. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 200 méterre van.

A helyszínen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel, átutalással és szép kártyával (OTP, K&H, MKB) fogadja el. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Dézsa Apartman Balatonalmádi előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul, angolul és franciául tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA24086814


előzőkövetkező