Spa Residence Carbona Silver Deluxe Apartment, 1 apartman 2 férőhely

Hévízen egyedülálló exkluzív luxuskategóriás apartman várja vendégeit a Hévízi-tó szomszédságában. A Naturmed Hotel Carbona Thermal Spa Hévíz legimpozánsabb szállodája páratlan wellness részleggel és gyógyászattal. A szállodával egybeépült Spa Residence Carbona Apartmanház biztosítja a szállodai szolgáltatások sokszínűségét és az apartman adta kényelmet.

A lakásból akár köntösben átsétálva élvezhetjük a római korok hangulatát idéző termálvizes medencéket, a hatalmas sportuszodát, az élménymedencét vagy a szaunavilágot. Mindezek mellett több mint 100 féle kezelésből választhatunk. A négycsillagos Spa Residence Carbona Silver Deluxe Apartman F05 egyedi stílusával magas színvonalat képvisel.

A stúdióapartmanban minden megtalálható, ami a teljes kikapcsolódáshoz szüksége. Teljesen felszerelt konyha, igényesen kialakított fürdőszoba, dolgozósarok, kültéri bútorokkal felszerelt erkély. Egyedi bútorok szolgálják a kényelmet, harmonikus színvilága, a legapróbb részletekig kidolgozott megjelenése magával ragadó.

Kitűnő választás két személy részére. Az apartmanhoz zárt, felszíni parkoló is tartozik. Az apartmanhoz VIP kártyákat kapnak a vendégek, mellyel az itt-tartózkodásuk alatt a Naturmed Hotel Carbona Thermal Spa wellness részlegét használhatják térítésmentesen és a 4 csillagos szálloda további szolgáltatásiból választhatnak kedvezményesen, legyen az félpanzió a szálloda séfjei által készített ételspecialitásokkal vagy egy egzotikus masszázs.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23059082


előzőkövetkező